Довгий Пес випустив новий трек та відео

Український хіп-хоп виконавець презентував новий трек "Лайна П" та екранізував його.

"Трек "Лайна П" був написаний до того, як Олександр Варениця сказав, що український реп віджив своє. До того, як з’явилися заголовки "alyona alyona, KALUSH та інші приготували відповідь Олександру". Було вирішено випустити його після цієї "історичної" акції, адже меседж, який я закладав туди, має бути почутим, а не згубитися між величезної кількості артистів, які так і не отримали гідного фідбеку за свою працю.

По-перше, ніяка особистість не спроможна переконати мене в тому, що український реп віджив свій вік, чи що його не існує (ще гірше). По-друге, хоронити справу свого життя я теж не збираюсь, тому ніяких поминкок, тільки горді пісні про наш впевнений рух.

Явище, в якому хочуть розбиратися самоназвані експерти, занадто складне для їхнього поверхневого розуміння, тому мені не захотілося вносити частку для укріплення его ще одного знавця. Хоча, чому я так розпинаюсь? У країні, де повно лайна, такий і лайнап!", — говорить артист у пресрелізі.

У найближчому майбутньому музикант планує зосередитися на синглах та кліпах, без роботи над альбомами.

Нагадуємо, нещодавно Довгий Пес презентував відео на трек "У лісі" та дебютував як режисер. Наприкінці зими репер випустив повноформатний альбом "#олскул".

Також на сайті є інтерв’ю з виконавцем, великий матеріал про українських реп-виконавців, частиною якого він є, та рецензії на альбоми "Соціальний алкоголік" (2018) та "Chill on da Spot" (2017).

Довгий Пес — хіп-хоп виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатися музикою та написанням текстів у далекому 2008 році. За більш, ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та в складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає в місті Львів.

Довгий Пес у мережі:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/