Проєкт Juntama презентував дебютний мініальбом

Одеський emo punk, post-hardcore one man band презентував дебютний трипісенний мініальбом "Monogatari".

Перші демки до нього були створені три роки тому.  

"Уже дуже давно пишу музику, що називається, "в стіл", з демок і рифів, написаних за останні кілька років, уже можна було б кілька альбомів написати. Але якщо брати якийсь конкретний момент, то це літо 2017. Ми тоді з Йоцуєю під час туру застрягли в Тулузі на кілька днів, жили на горищі у нашого нового знайомого Квентіна через проблеми з веном. Робити особливо було нічого, тоді-то і з'явився головний риф до "Х#О", як і розуміння того, що я готовий нарешті спробувати записати що-небудь самостійно.", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Федір Губарь.

ЕР був записаний на місцевій студії Dark Blue Records.

"Цей реліз — саморефлексія та репрезент самого себе. У ньому немає якоїсь глибшої концепції, ніж просто співати про наболіле, тому все натхнення для нього — людський сум та біль", — додає музикант. 

Над обкладинкою працював Валентин Лапшин, художник та вокаліст Yotsuya Kaidan

"Було цікаво спостерігати та вкотре впевнитися в тому, що справжній художник — це не тільки інструменти та здібності, але й своєрідний погляд на речі. Валік здатен щось випадково натиснути та моментально це вигідно обробити. Через це, ідеї приходили постійно, одна за одною", — коментує Федір.

У найближчому майбутньому Федір у рамках Juntama планує записати кавер на трек Жюльєн Бейкер "Sour Breath". Також паралельно він працює над двома проєктами, один з яких — гурт Superflat.

Juntama — одеський емо панк/постхардкор ванменбенд, створений у 2020 році Федором Губарем. Дискографія нараховує один сингл та мініальбом. Орієнтир у музиці — творчість Sorority Noise та The Hotelier.

Juntama у мережі:

https://juntama.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Juntama-101822478175177/
https://www.instagram.com/juntama_
https://band.link/kJ7p3