Charm випустили дебютну композицію

Львівський indie rock випустив дебютний сингл "Past".

Запис та мастеринг треку робив Мар’ян Криськув на студії Jenny Records

"Past" – не про минуле, як не дивно. А про сьогодні. Точніше, про те, що ніколи не варто оглядатися назад, чіплятися за певні пережиті вже миті, що обтяжують. Перестати блукати стежками минулого. Треба повсякчас уміти відпускати, звільнятися від цих моментів, від спогадів, які нас тримають. Жити так, щоб завтра не пошкодувати", — розповіла в коментарі нашому виданню фронтвумен Марта Подоляк.

Над обкладинкою синглу працював гітарист гурту Володимир Гайдай.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити ще один сингл та зняти відео. Також цікавою особливістю є те, що в репертуарі Charm наявні пісні польською мовою. 

Charm — львівський інді-рок/попрок гурт, заснований у 2019 році. Актуальний склад: Володимир Гайдай — гітара; Дмитро Скаленко — гітара; Михайло Сало — бас-гітара; Сергій Бойко — ударні; Марта Подоляк — вокал. Дискографія нараховує один сингл "Past".

"Так вийшло, що ми були знайомі між собою, а хлопці до того вже грали разом у спільних проєктах. Вирішили спробувати. Вдалося. Якось одразу знайшли спільну мову, згуртувалися, почали часто збиратися на репетиціях, придумувати цікаві ідеї. Та, зрештою, писати пісні. Кожен із нас має свою харизму, несе певну енергетику. І це вдається вдало інтегрувати в наш продукт.

Стиль музики, яку ми створюємо, – радше інді-рок, попрок. Ми не конкретизуємо щодо жанру, проте вже прослідковуємо в піснях свій "особистий" почерк. Мабуть, він дещо філософський, як і наші тексти, зрештою.

Концепція гурту Charm – органічність, природність. Наскільки крутим професіоналом у плані музики ти б не був, якщо не перебувати в цілковитій гармонії з собою та іншими, то насолоди від такої творчості отримаєш мало. Як не намагатися. Важливо просто відчувати, адже всі емоції, які ми переживаємо – безцінні. Хоч і такі різні. Тож ми органічно генеруємо їх у нашу музику. Ось у цьому і є, мабуть, наш charm – наша чарівність. "Чарівна музика для чарівних людей", — додає Марта.  

Charm у мережі:

https://www.facebook.com/charmbandua/
https://www.instagram.com/charmbandua/
https://soundcloud.com/user-390532506
https://www.youtube.com/channel/UCpBWS8IcrZA_kNxXJyRhZLw