Mauser презентували дебютний альбом

Львівський hardcore punk гурт презентував дебютний повноформатний "Self​-​Titled" альбом за підтримки лейбла Hypodermic Records.

Запис LP було розпочато в лютому на студії Jenny Records. Зведенням займався Tim Hindmost з Hypodermic Records.

Концепція альбому про переживання, що наповнюють кожну людину. За словами музикантів, "він більше чуттєвий та емоційний, ніж політичний чи соціальний. Він про те, що обговорюється на кожній зустрічі".

Докладніше про альбом у коментарі нашому виданню розповів вокаліст гурту Стен Ібрагім:

"Надихає оточення, люди, події, інші гурти. Все натхнення приходить, мабуть, з досвіду. Коли проживаєш ситуацію і згодом хочеш розповісти про це вже під музику.

Як із треком "Anything", де я співаю в жіночому роді й закликаю не опиратися на гендерні ролі у виборі свого шляху. І я думаю, кожна людина відчувала тиск оточення на цьому підґрунті, як і я.

Або "Your day", у якому ми закликаємо триматися своєї позиції та не давати задню у важкі моменти. Ми всі ж важливі один для одного і є одним цілим. Хтось грає, хтось організовує, хтось активіст і т.д.

Також ми зробили кавер на трек "House of Suffering" культових Bad Brains зважаючи на меседж у пісні, який ніби підкреслює основну тему взаємного зв’язку між людьми в тусовці".

Над обкладинкою Стен працював самостійно (докладніше про його діяльність як художника ви можете дізнатися тут).

"Обкладинку я малював ще з минулого року і, відкинувши багато варіантів, ми дійшли до цієї "наче простріленої собаки". Вона символізує нас усіх. У сенсі, як явище, панк. Такий змучений вуличний собака, самотній і трагічний, але граційний та сильний", — додає Стен.

У найближчому майбутньому гурт має намір презентувати альбом наживо та організувати тур на його підтримку.

Докладніше про дебютний альбом Mauser ви можете прочитати в рецензії від Шпината.

Mauser — львівський хардкор гурт, що виник у 2018 році. Власну музику описують як суміш інфлюенсів Bad Brains, Cro-Mags, Underdog, Leeway. На рахунку колективу один сингл та LP. До складу входять: Stan Ibrahim — вокал, гітара (автор обкладинок The Dops, Stinx, ПхШх та багатьох інших); Domo — ударні; Plum — бас та Yusuf — гітара.

Mauser у мережі:

https://mauser3.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/mauserhardcore/
https://www.instagram.com/mauserhardcore/