Екранізовано спільну роботу Джонні Дивного, Аппекса та Вутабі

Екранізовано раніше презентований сингл учасників львівського хіп-хоп гурту Ціна Ритму Джонні Дивного, Аппекса та бітмейкера Вутабі "Не угадав".

"Не угадав" — режисерський дебют третього учасника Ціна Ритму — Довгого Пса.

"Концепція відео будується навколо ідеї, що єдиний наркотик, котрий є безпечним і легальним — музика", — йдеться у пресрелізі.

"З новою функцією на знімальному майданчику допоміг впоратися попередній досвід. Завжди брав участь у постановці кадрів для всіх своїх робіт та робіт із моєю участю, тож коли запропонували розробити повністю сценарій та поставити кадри, я без вагань за це взявся. Хочу й надалі розвиватись у відеопродакшені, а своя банда — прекрасний матеріал для старту", — говорить Довгий Пес про свій режисерський дебют у пресрелізі.

Цікавим фактом є те, що окрім самих виконавців у відео можна помітити інших хіп-хоп виконавців: Dori Dorian, Перо та ZOMBO.

Нагадаємо, сингл "Не угадав" Джоні Дивний, Аппекс та Wootabi презентували на початку травня.

Також недавно аппекс випустив новий мініальбом "Випадок". Остання студійна робота Джонні Дивного датована літом минулого року — колаборація з виконавцем Ядерна Могила.

Аппекс та Джонні Дивний є частиною українського хіп-хоп гурту Ціна Ритму, до складу, котрого також входить Довгий Пес та нещодавно приєднаний бітмейкер Jointjay. Колектив було засновано у 2011 році, через поєднання двох команд зі Львова та Калуша. На рахунку гурту альбоми "Точка Неповернення" (2016) та "Вічний двигун" (2019). У Довгого Пса, Джонні Дивного та аппекса на трьох 13 повноцінних релізів (ЕP, LP та мікстейпи).

Ціна Ритму у мережі:

https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com
https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
https://www.instagram.com/priceofdarhythm
https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw
https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm