Проєкт Ravenblood випустив нову композицію та відео

Закарпатський dungeon synth, ambient проєкт презентував нову пісню "Hierarchy" та однойменне відео.

 

Трек створив Василь Сеневич, засновник та єдиний учасник Ravenblood, на початку лютого цього року разом ще з однією композицією "More Than Life", пісні увійдуть до нового альбому "The Limit Of Perfection" у якості бонус-треків. Зведення та мастеринг цих робіт Василь робив власноруч, на відміну від інших композицій альбому.

"Я взагалі не планував робити ніякі сингли до виходу альбому, але в мене було бажання зробити відео та оприлюднити їх замість синглів.  Для композиції "Hierarchy" були використані відео зі стоків із зимовими локаціями, оскільки знімати самому в мене не було часу. В композиції є певний філософський зміст, але, власне, відеоряд та сама музика закликають глядача якраз-таки не думати про різні ієрархічні вершини сучасного суспільства, а поринути у споглядання мальовничих красот природи", - розповів у коментарі нашому виданню музикант. 

У найближчому майбутньому проєкт Ravenblood має презентувати новий повноформатний альбом "The Limit Of Perfection", для якого Василь Сеневич самотужки намалював обкладинку та логотип. Особливістю релізу будуть, як завжди, оригінально упаковані диски та касети приурочені до 5-річчя існування проєкту.

"Альбом "The Limit Of Perfection" став для мене особливим, бо більшу частину роботи в ньому я хотів зробити сам, без сторонньої допомоги. Я також зайнявся дизайном та створенням буклетів. Робота над альбомом була хоч і довгою та клопіткою, а проте цікавою, і дала можливість навчитися чомусь новому, а головне — не залежати ні від кого і розвиватись самому", - додає музикант. 

Нагадаємо, у січні цього року Ravenblood презентували новий трек "Cage For Wind" та відео на нього.

Ravenblood — проєкт закарпатського музиканта Василя Сеневича, що працює переважно з жанрами ambient, dungeon synth, atmospheric black metal. Виник у 2014 році та на цей момент має в активі кілька альбомів та спліт з Ancient Voice. Тематика треків зазвичай будується навколо закарпатських легенд, природи, філософії і самопізнання. 

Ravenblood у мережі:

https://www.facebook.com/ravenbl00d
https://ravenbl00d.bandcamp.com
https://soundcloud.com/ravenbl00d