Joneser випустили останнє відео

Український indie rock гурт презентував третє відео на трек "Going" з останнього альбому "Back Two Me".

Відео створювала команда Black Soil Production, з якими Joneser зробили ще два відео на треки "Miraline" та "June". Продакшн тривав приблизно три місяці.

"Ми планували зробити 12 відео, до кожної пісні альбому "Back Two Me", які були б зв’язані однією сюжетною лінією, проте тим часом скінчилися гроші і плани залишилися планами", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Стас Веречук.

Також Стас розповів нам про особливості роботи на відео:

"В усіх трьох відео ви можете побачити головного персонажа — то є мій прообраз, оскільки всі 12 треків альбому — вони про певну частину мого життя. Коли ми працювали над сценами, де з’являвся цей персонаж, то розроблення велося за моєї участі — до мене підключали відповідні датчики, які зчитували рухи та переносили їх у комп’ютерну програму, в якій велась робота над проєктом. Крім цього, ми купили 3d модель суперового автомобіля El Camino, який зустрічався раніше в кліпі Gorillaz "Stylo" (ним керував Брюс Уілліс), та використали його в цьому відео на повну".

Концепція "Going" — про шлях, вихід за свої межі, розвиток та інший левел.

"Відео — воно про людину, яка пройшла певне чергове коло у своєму житті, скоїла свої необхідні помилки, здобула свій необхідний досвід, що дозволяє їй вийти за межі свого власного світу. І вона їде, помічаючи на своєму шляху залишки предметів та подій, які з нею сталися, та виходить в інший світ — до чогось іншого, наступного, більшого", — додає музикант. 

"Going" — крапка в історії Joneser. 20 червня цього року лідер гурту Стас Веречук оголосив про закриття проєкту. Таке рішення він пояснив загальним браком часу та небажанням витрачати цей ресурс саме на музику.

Joneser — український інді-поп/інді-рок рок гурт заснований у 2017 році Стасом Веречуком. Дискографія нараховує два альбоми: "Вільні" та "Back Two Me". З вересня 2019 року склад розширився, до гурту приєдналися Олексій Юр’єв (Крихітка, hasGotten) та Андрій Богданов (Тайна Третьей Планеты, Бахрома, Youra).

Joneser у мережі:

https://www.facebook.com/305185366624730
https://joneser.bandcamp.com/