Проєкт Sidus Atrum презентував новий трек та відео

Київський blackened death doom проєкт презентував новий трек "Ghost song — lullaby of the lost" та відео на нього.

 

Трек було створено в домашніх умовах. Текст та гостьовий вокал для нього записала болгарська артистка Маргарита Арабаджиєва. Зведенням та мастерингом займався Себастіан Гас, один із саунд інженерів гурту Behemoth.

"У 2019 році я записала екстрим вокал для пісні гурту Clouds "Path Of Sorrow", що збільшило цікавість до Sidus Atrum, і мене запросили взяти участь у записі триб’юту на одну з пісень Estatic Fear. Під час роботи над "Path Of Sorrow" я познайомилася зі співачкою з Болгарії Маргаритою Арабаджиєвою й ми вирішили записати разом пісню", - розповідає у коментарі нашому виданню лідерка та творчиня Sidus Atrum Юлія Лихотвор.

Концепція пісні "Ghost song", за словами авторки, це історія про дружбу привида та дівчинки, "яка руйнує обмеження смертного буття".

Обкладинку для синглу створювала також Маргарита Арабаджиєва, яка паралельно працювала над ілюстраціями до відео. Новий логотип та сигіль створив Даніель Нягоє (Clouds, Aeonnian Sorrow, Daius).

"Подальші плани на 2020 рік — завершити роботу над другим альбомом "The Spiral Of Life", присвяченому життю, смерті й переродженню. Альбом буде більш атмосферним, ніж попередній. Можлива, навіть, певна зміна стилю та звучання в напрямку avantgarde black metal", — додає виконавиця. 

Проєкт Sidus Atrum заснувала у Києві наприкінці 2015 року Юлія Лихотвор, яка є його єдиною учасницею. 11 вересня 2019 року на українському лейблі Loneravn Records вийшов її дебютний альбом "Cold Silence", присвячений депресії та самопізнанню. Стиль музики можна визначити як blackened death doom metal.

Також про Sidus Atrum ми писали у великому матеріалі "20 українських дівочих проєктів".

Sidus Atrum у мережі:

https://www.facebook.com/Sidus-Atrum-1163760297104539/
https://soundcloud.com/user-393168412
https://sidusatrum.bandcamp.com/