Mauser презентували два нові треки

Нещодавно львівські хардкор-панки презентували два live відео із новими треками "Злі копи" та "Кислотний бум", котрі мають увійти до майбутнього повноформатного дебютного альбому.

 

У коментарі нашому виданню музиканти розповіли, що записували треки ще взимку 2018 року на львівській студії MuzSvit. За зведення традиційно відповідав Tim Hindmost (Homesick, Flame, Ragtag, Concrete Control та ін.), його ж лейбл Hypodermic records займатиметься фізносіями. 

Відео були зняті у приміщенні студії FATSOUND за керівництвом Dr.Rostuslav. 

Ось, що про пісні розповідає вокаліст гурту Стен:

"Злі копи". Мені було років 10–11, ми з товаришами гуляли ввечері біля ринку. Я побачив, як чоловік розбив ніс своїй дружині, вона сиділа в крові та сльозах у нього біля ніг. Цей парубок сказав мені, братіш! Малий! Усе нормуль! Ми підійшли до відділку й розповіли місцевим мусорам про це. Через декілька хвилин ця пара ще й пройшла повз. Їм було байдуже. Я тоді зрозумів, що міліція не "воїни добра", як у фільмах. Події сьогодення — ще один цьому доказ. Поліція — це створіння, які є прямим уособленням людського цинізму. Фашизм, расизм, сексизм, гомофобія, ксенофобія — не повний перелік філософії чергового сержанта. І це я маю на увазі "повний лайна". Цією піснею ми ще раз хочемо підірвати довіру до цієї структури, ми не за реформи й не за відставку міністра, нам байдуже "поліція","міліція"… Ми проти ідеї, що у когось є влада.

"Кислотний бум" — пісня про спостереження всередині андерграундної тусовки, де контркультурна спільнота у своєму нонконформізмі впускає в життя різні речовини, романтизуючи їх. Ніби ти стаєш особливим після марки, фену чи грибів. Я от знаю, що з феном ти залізеш у борги, почнеш брехати всім знайомим, продумуючи свої "геніальні" плани на майбутнє. Після декількох марок мозок із реальністю потрохи перестає товаришувати, Є-хи зроблять тебе скупим на почуття, на позитивні почуття до людей і справ, які любиш… Або любив. Тривога й панічні атаки, навпаки, частіше гостюватимуть у мозку, а депресія й думки про гротескний суїцид щоразу стають насиченішими в період "попусків. Ну й ці штуки чомусь дехто вважає прогресивними. Ми впевнені, що це не так, про що й головний посил пісні".

Також музиканти запевняють, що повноформатний альбом має ось-ось вийти.

Mauser — львівський хардкор гурт, що виник у 2018 році. Власну музику описують як суміш інфлюенсів Bad Brains, Cro-Mags, Underdog, Leeway. На рахунку колективу дебютний сингл. До складу входять:

  • Stan Ibrahim — вокал, гітара (автор обкладинок The Dops, Stinx, ПхШх та багатьох інших)
  • Domo — ударні
  • Plum — бас
  • Yusuf — гітара

Mauser у соцмережах:

https://mauser3.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/mauserhardcore/
https://www.instagram.com/mauserhardcore/