Freeky Cleen презентував восьмий студійний альбом

На початку травня київський блюз/кантрі-рок проєкт Іллі Поліщука презентував восьмий студійний повноформатний альбом "Nowhere Special".

За словами автора, весь процес створення платівки зайняв останні три роки.

"Цей альбом уособлює найяскравіші та найпривабливіші особливості та характерні риси тієї музики, яку завжди виконував гурт. У певному розумінні він є знаменною віхою у творчості Freeky Cleen. У музичному відношенні "Nowhere Special" — своєрідний підсумок 20-річного творчого шляху. І цей шлях ніколи не був легким.

Кожна пісня є осмисленням певних життєвих ситуацій, переплавкою глибинних міражів підсвідомості в конкретні музичні ідеї. Зазвичай, я не створюю пісень про певних людей, предмети або явища. Це набагато тонший, неосяжний та непередбачуваний процес. Здебільшого я чекаю на натхнення та завжди пишу музику в доброму гуморі, бо волів би віддавати слухачеві найкраще з того, що маю", — розповів у коментарі нашому виданню Ілля Поліщук.

Окрім повного процесу створення та запису музики, Ілля також відповідає за дизайн та графічне оформлення релізів.

"Обкладинки та інший дизайн я роблю самостійно від початку до кінця. Використовую лише оригінальні матеріали. Зараз це важливо, бо ми живемо в епоху застережень авторських прав. Я прагну якщо не єдності, то гармонійного поєднання форми та змісту, тож необхідно, щоб художнє оформлення відповідало музичному змісту альбому", — говорить Ілля.

Проєкт укомплектований повним концертним складом та серед планів на майбутнє, окрім живих виступів, планує продовжувати роботу над створенням нових пісень.

Freeky Cleen — київський англомовний блюз/кантрі/сазерн-рок проєкт, що був започаткований в Києві у 2004 році Іллею Поліщуком. Ця назва здебільшого — його сценічний псевдонім, втім, запрошені музиканти теж можуть виступати у складі Freeky Cleen. Наразі, дискографія проєкту нараховує вісім повноформатних альбомів.

Freeky Cleen у мережі:

https://www.facebook.com/freekycleen/
https://soundcloud.com/freekycleen