Love’n’Joy оживили картини у новому кліпі

30 квітня київський неопсиходелічний гурт київський презентував відео на трек "Starry Night", котрий увійшов до останнього альбому "Bender on the Silk Road".

"Starry Night" - це перша колаборація фотографині та менеджерки гурту Анни Євстигнєєвої та художника Іллі Чернишевського. Їхні спільні фотопроєкти можна знайти у журналах METAL magazine, Fucking Yong! и SICKY.

"Ми якраз працювали над проєктом для музичного фестивалю і нам настільки сподобалась ідея створювати портрети музикантів у стилі голландського живопису, що я запропонувала Іллі "оживити" наші фото та зняти кліп у схожій стилістиці. Практично не маючи бюджету, ми вирішили навмисно створити контраст пихатої розкоші та недосконалості реальності. Так, у фінальній сцені стає зрозуміло, де насправді відбуваються події", — розповідає Аня.

Love'n'Joy чимало гастролюють і на травень у них був запланований ще один масштабний євротур, у рамках якого, зокрема, мали відбутися виступи на одному з найбільших шоукейс-фестивалів в Англії - The Great Escape, а також на фестивалі української культури в Амстердамі - Ukrajina. Час, що звільнився внаслідок введення карантину, музиканти вирішили присвятити запису нового матеріалу.

Нагадаємо, у лютому музиканти випустили кліп на пісню "Animals" з того ж альбому "Bender on the Silk Road".

Love'n'Joy - рок-тріо з Києва, діє з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а у новому складі музиканти виступають з 2015-го. У 2019 році музиканти видали свій перший LP "Bender on the Silk Road", що вийшов, зокрема, і на вінілі. 

Love’n’Joy у мережі:

Web: https://lovenjoyband.com/
Facebook: www.facebook.com/lovenjoyband
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSaver13
SoundCloud: https://soundcloud.com/lovenjoyband
Instagram: https://www.instagram.com/lovenjoyband