Орфос випустили дебютний сингл

Новий проєкт учасників одеського гурту Климентово Поле і російського Пиппи и Пидоры днями презентував перший сингл. 

Як розповів один з учасників дуету Климентово Поле Вадим Олійников, музику для альбому "Цветник", куди увійде і презентований сингл "Води меня, любовь", накопичували з січня по березень 2020-го. Це перший реліз, у якому Вадим та його колега по дуету Ксенія Янус  працювали на відстані.

"Ми писали музику в Одесі, а Льоша — голос у Саратові. Запис, зведення та мастеринг були зроблені на домашній студії лейблу Nava Records (ред. що належить Вадиму та Ксенії)" - додає музикантка. 

На створення музики учасників проєкту надихали перші альбоми Suicide, Лідія Ланч, техно-альбоми Coil, до певної міри NON.

"Концепція альбому — пристрасне, тваринне і суворе поєднання саратівської та одеської урбаністичної магії, позаактуальної поезії та простої, вічної музики у стилі faunhouse", - пояснює вокаліст проєкт Олексій Кац. 

До слова, окрім випуску дебютного повноформатника Орфос, що запланований на початок травня, цьогоріч також вийде другий повноформатний альбом проєкту Климентово Поле та, ймовірно, другий альбом Орфос, також альбоми Пиппи и пидоры, Femme de Luxe, Слезинка.

Проєкт Орфос з'явився на початку 2020 року, альбом "Цветник" буде для нього дебютним. Це музика, яку самі музиканти визначають як faunhouse або ж "томне ноувейв техно". Учасники проєкту — Вадим Олійников та Ксенія Янус (Климентово Поле, Dahau Holidays), Олексій Кац (Пиппи и Пидоры, Femme de Luxe, ЖЧГД, Слезинка).

Климентово поле у мережі:

https://klimentovopole.bandcamp.com/album/-
https://www.facebook.com/klimentovopole/
https://soundcloud.com/k_pole