Гоня випустив новий трек

Львівський реп-виконавець презентував новий трек "Інтро", який увійде до майбутнього альбому "Саботаж".

"Сингл "Інтро" задумувався як трек з багатошаровою концепцією. На поверхні – розповідаю про те, що я відрізняюсь від цих всіх ультранових артистів і випадаю з існуючої індустрії. Трохи глибше – про всі пережиті досвіди, розуміння того, що шлях, який ми обираємо, далеко не завжди найправильніший і найчистіший, але він наш, і пройдено вже надто далеко, аби щось могло збити з ніг. Загалом, у треці розвивається думка, яка закладена в синглі "Добрий день", — розповів у коментарі Неформату Гоня.

Запис, зведення і мастеринг пісні були здійснені на студії Warewo Records, а автором інструменталу до нього є бітмейкер Trump beats. Відео ж знімав та монтував колега Гоні по гурту Глава 94 Степан Бурбан.

"Інтро" разом зі згаданою вище роботою "Добрий день" увійде до другого повноформатного альбому репера, що отримав назву "Саботаж" і має вийти наприкінці березня.

"Цей альбом як щоденник, він писався без продюсера чи гострайтерів, там не буде якогось хіта, або треку, який буде звучати зі всіх радіостанцій, як мінімум, через цензуру. Для мене ж там всі треки бенгери. Важливо лиш, що скаже мій слухач, чи зрозуміє все те, що я хотів донести", — додає виконавець. 

Вже 10 років основним проєктом Гоні є спільний зі Степаном Бурбоном (Кашляючий Ед, Паліндром) реп-гурт Глава 94. Паралельно учасники завжди працювали над сольними речами. Перший сольний реліз Гоні, "Фіталіті", вийшов у далекому 2015 році. З того часу в різні моменти виходив ще ряд синглів. Гоня відзначає, що у різний час захоплювався різними жанрами, слухав різну музику, але єдине, що впливає на творчість – те що відбувається навколо і всередині. 

Трек "Інтро" доступний на усіх стримінгових платформах.

Гоня у мережі:

https://www.instagram.com/punchmanglava/

https://www.facebook.com/Glava94/
https://soundcloud.com/glava94

Фото: Vitaliy Mariash