Гоня випустив новий альбом

Львівський реп-виконавець презентував другий повноформатний альбом "Саботаж".

"Саботаж" — назва альбому говорить за себе, це реліз-протест проти того, що я бачу і чую з української сцени. Хтось же нарешті має почати про це говорити. З іншого боку, це розповідь про особистісні промахи, неправильні вчинки, пройоби, які фіксаю протягом його ж написання. Це як репер про реп, людина про життя, алкоголік про алкоголізм", — розповів у коментарі Неформату Гоня.

Ідея створення сольного альбому в реп-виконавця з'явилася ще на початку минулого року.

"Тоді ж і почали писатись перші тексти, народжуватись перші треки. І, з великими перервами на роботу в Главі та побутові негаразди, останній трек я дописав буквально у березні. В цьому релізі старався більш уважно підійти до звучання і подачі інформації. Тому кожен трек мастерився доволі довго, вносилось багато правок. Ну і, бувало, вже під час запису повністю готовий трек переписувався, бо щось там не лягало", — додає виконавець.  

Запис, зведення і мастеринг альбому були здійснені на львівській студії Warewo Records, а автором інструменталу до нього є бітмейкер Trump beats

За словами Гоні, "Саботаж" — це альбом про реп, життя та алкоголь. 

"Концепція ж у пошуку пластирів, які "зремонтують" усе, що згадане вище. А також саботаж всього того, з чого зараз складають і вилизують виконавців для "великих" сцен – без придуманих драматичних історій про погане життя, прикрашених звертанням до трендових, хайпових тем. Я вважаю, що все має бути на своїх місцях. Я виконавець без фільтрів і фотошопу. Що надихнуло? Раптове усвідомлення того, що мені давно вже пора говорити від свого імені, від себе особисто – і робити це щиро, навіть, якщо це комусь не подобатиметься (як зараз є)", — зазначає репер. 

Вже 10 років основним проєктом Гоні є спільний зі Степаном Бурбоном (Кашляючий Ед, Паліндром) реп-гурт Глава 94. Паралельно учасники завжди працювали над сольними речами. Перший сольний реліз Гоні, "Фіталіті", вийшов у далекому 2015 році. З того часу в різні моменти виходив ще ряд синглів. Гоня відзначає, що у різний час захоплювався різними жанрами, слухав різну музику, але єдине, що впливає на творчість — те що відбувається навколо і всередині. 

Альбом "Саботаж" доступний на усіх стримінгових платформах.

Гоня у мережі:

https://www.instagram.com/punchmanglava/
https://www.facebook.com/Glava94/
https://soundcloud.com/glava94
https://twitter.com/glavagonya