Bedroom Talks випустив новий міні-альбом

Рівненський проєкт представляє новий міні-альбом "La solitude". Реліз вийшов за підтримки тернопільського лейбла Pincet.

EP містить чотири пісні в стилістиці навколо колдвейву/пост-панку та ремікси від Kurs Valüt і Motoblok.

"La Solitude" (ред. самотність) — це те що об'єднує концепцію треків, не лише тих що увійшли сюди, до нового EP, а і всіх інших. Я — старий емо, тому і лірика відповідна. Як завжди, все про любов, посмішки, сльози. Це все досвід людства, описаний поетами та пережитий кожним", — розповів у коментарі нашому виданню творець проєкту Євген Ковальчук.

Матеріал для EP він писав самостійно протягом 2019 року, а з мастерингом йому допоміг лейбл Pincet, який і видав реліз у цифровій версії та на касетах (їх можна придбати на Бендкемпі лейблу чи від самого музиканта).

"Усю музику я пишу на грувбоксі без допомоги комп'ютера, от так зі своїм електрайбом я і граю на івентах. Лайв перфоменси виглядають набагато цікавіше, ніж просто виступи під фанеру. Важко охарактеризувати, що саме я граю, одним словом. Я прихильник холодної хвилі 80-х, агресивного ebm, солодкої хвилі данської андеграундної поп-музики, що і відчувається в тому, що я роблю", — додає музикант. 

Водночас Євген уже працює над наступним EP, два треки з якого можна почути на його Саундклауді. Однак, поки неясно, яку кінцеву форму матиме цей реліз. 

Обкладинка EP "La Solitude" — це фотографія Iva Gotch, подруги музиканта. 

Придбати та послухати альбом можна на різних стримінгових сервісах. До слова, це 14-ий реліз у дискографії лейблу Pincet загалом і третій, виданий на касеті. А почути Bedroom Talks наживо найближчим часом можна буде 13 березня у київському IVY Bar.

Bedroom Talks — рівненський проєкт, який розпочав діяльність у 2018 році. Проєкт виріс з любові львів'янина рівненського походження Євген Ковальчук (Jin Kei) до post punk/ebm/pop, а його творець колись був учасником гуртів Cold Comfort і Fleurs du Mal. Серед гуртів, які вплинули на його музику, Jin Kei відзначає Lebanon Hanover, Qual, Boy Harsher і Lust for Youth. У 2019 році за підтримки німецького лейбла Holy Hour records Bedroom Talks видав EP "Machines know no love" на семидюймових вінілах.

Bedroom Talks у соцмережах:

https://soundcloud.com/jin-kei
https://www.facebook.com/bedroomtalksband/