Kraken Landau випустили дебютний сингл

Київський сьорф гурт днями випустив свій перший сингл "Space Terror". 

За словами музикантів, композиція "Space Terror" розповідає про війни, що йдуть між добром і злом у зовнішньому та внутрішньому космосі, між реальним та підсвідомим, за межами звичного для людства тривимірного сприйняття Всесвіту.

Запис та зведення синглу проводились на студії Start Rec. ще у 2019 році.Однак, коли очікувати нових релізів, поки невідомо.

"Ми постійно та наполегливо працюємо над новим матеріалом, а куди наступного разу нас заведуть гіллясті шляхи підсвідомості, не знає навіть наш суперкомп'ютер. Щодо терміну виходу наступного релізу... Швидкість інформаційного потоку залежить від щільності просторово-часового континууму, траєкторії космічних тіл тощо", — розповіли музиканти у коментарі Neformat.com.ua.

А от найближчий виступ гурту має відбутися навесні, імовірно, в арт-клюбі Х.Л.А.М. Деталі гурт анонсує трохи згодом. 

Виступ на Ukrabilly Bang! #15 у 2019 році

Kraken Landau — це київський surf-rock гурт, який у своїй творчості широко використовує хорор-естетику старих B-movies, переплітаючи її з історичними подіями та науковою фантастикою. 

"Наша творчість — це проєкція світу фантастики, класичних фільмів жахів та шпигунських історій, що тяжіє до концепції ретро-футуризму. Але не як стилістичного шаблону та ностальгії за майбутнім – скоріше, як іронічний погляд у минуле. Базою для експериментів, насамперед, є родина сьорф-року: sci-fi, spy, horror, western, hot-rod тощо. Але, наш колективний розум, що пропустив через свій фільтр терабайти музики всіх часів та народів, ігнорує канони певного стилю: змішуючи елементи, на перший погляд несумісні та, навіть, вибухонебезпечні, ми створюємо власний еклектичний стиль", — додають учасники Kraken Landau.

Kraken Landau у мережі: 

https://krakenlandau.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/landau-labs
https://www.instagram.com/krakenlandau/
https://www.facebook.com/krakenlandau
https://www.youtube.com/channel/UCJIJEatUoFe4GFCzxn24jZA