Довгий Пес випустив новий альбом

Український хіп-хоп виконавець презентував новий повноформатний альбом "#олскул". Робота над релізом тривала близько року. 

"Я мав купу міні-альбомів, але так щоб впевнено назвати щось повноцінним релізом, то це був "#Соціальний Алкоголік".  Тепер на підході другий, навіть назва вималювалась - "#олскул". Все тому, що на цьому LP став помітним плавний перехід від нового до класичного звучання. Ну і, якщо "алкаш" був дуже фітовим, що не дало змоги повноцінно виконати більшу частину треків наживо, то цього разу буде сольний твір. Повністю", — писав Довгий Пес у своєму Телеграм-каналі

До релізу увійшли випущені раніше сингли "Мама принца хотіла" та "Салют із провінції".

Цього разу Довгий Пес працював одразу з кількома бітмейкерами, а саме Dj Shon, Jointjay, Tesh beats, GiantKey, Trump beats. Через об'єктивні обставини йому довелось змінити кілька студій, тож хоч робота над альбомом починалася на Kickit Records, завершилася уже на Art sound media. Над зведенням релізу працювали Обісраться запис, Dj Shon і Union Records. Остання студія (які дистриб'ютор Kinglomerate) також зайнялася поширенням "#олскул" на всіх стримінгах.

Детальніше про цей реліз, попередню творчість та плани Довгого Пса ми поговорили у нещодавньому інтерв'ю

Репер виступатиме 28 лютого у Львові, а 29 лютого у складі гурту Ціна Ритму качатиме Луцьк. Однак офіційна презентація релізу запланована на 20 березня в клубі TEATR.

Альбом доступний на усіх стримінгових сервісах. Також він вийшов на лімітованій партії дисків. 

Довгий Пес — реп-виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатись музикою та написанням текстів у далекому 2008 році. За більш, ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та у складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає у місті Львів.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Довгий Пес випустив альбом "#СОЦІАЛЬНИЙАЛКОГОЛІК". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/