Гурт Лінія Маннергейма випустив дебютний альбом

Харківський гурт цими вихідними презентував перший повноформатний альбом "Конфіскат".

До альбому ввійшов матеріал із двох попередніх міні-альбомів колективу "Де твоя лінія?" та "Бої без правил", а також нові треки, записані восени 2019 – взимку 2020. Прикметно, що кошти на запис нових пісень музиканти зібрали через соціальні мережі, давши оголошення на своїй сторінці й за кілька годин отримавши від слухачів необхідну для запису суму.

"Конфіскат" є продовженням декларованого музикантами християнського хіп-хопу й поєднує в собі біблійно-соціальну лірику та експериментальний електронно-гітарний саунд. Музика Лінії органічно звучить як на відкритих фестивальних майданчиках, так і в невеликих клубних приміщеннях, балансуючи між танцювальними бойовиками та меланхолійними медитативними композиціями", — йдеться на сторінці гурту.

Оскільки кошти на запис матеріалу збиралися через соцмережі, музиканти, на знак поваги до своїх слухачів, виклали альбом для безкоштовного прослуховування на Саундклауді. Пізніше він з’явиться на стримінгах

Цей альбом записувався на Студії О! у місті Харків, а також на студіях Spivaki rekords і M.A.R.T. Оформленням обкладинки, як і в попередніх релізах, займався Мітя Фєнєчкін. Запис та мастеринг альбому здійснив Дмитро Зінченко. Він же записував для цього альбому ударні, бас, гітару та синтезатори. Окрім того у пісні "Озеро" можна почути вокаліста хіп-хоп-гурту ТНМК Олега Михайлюту, він же більше знаний як Фагот

Почути альбом наживо можна буде під час березневого турне містами України, що охопить Полтаву, Одесу, Івано-Франківськ, Львів, Київ та Дніпро. Але найперша презентація релізу відбудеться 27 лютого у Харкові.

Лінія Маннергейма — це харківський spoken word гурт, що виник у 2017 році. Фронтменом є Сергій Жадан. Інший учасник Олег Каданов відомий за участю в гурті Оркестр Че, а Євген Турчинов та, власне, Сергій Жадан разом грають у колективі Жадан і Собаки. На рахунку гурту два міні-альбоми та повноформатник "Конфіскат".

Лінія Маннергейма у мережі:

https://soundcloud.com/mannerheimline/sets/detvoyaliniya
https://www.facebook.com/mannerheim.line/
https://www.youtube.com/channel/UCk0y6EUzNVGaCa9qLEDHAcw/featured