Keysee випустив новий кліп

Франківський репер представив сингл "На взводі" та кліп до нього. Відео стало нагородою за перемогу на конкурсі #TbrgOpenRapUA.

Keysee дебютував з кліпом "Викупи" у січні минулого року. З ним же виконавець подав заявку на участь в #TbrgOpenRapUA, який пройшов влітку 2019 року в Харкові за підтримки видання Rap.Ua. У боротьбі з десятками конкурентів Keysee здобув впевнену перемогу, а разом з нею і цінний приз — можливість попрацювати з професіоналами української хіп-хоп сцени та музичної індустрії у цілому.

У роботі над синглом "На взводi" Keysee допоміг відомий саунд-продюсер Вадим Алхутов, відомий як TeeJay. Саме він був продюсером більшої частини альбому alyona alyona "Пушка". За роботу над кліпом взялися Delta Arthur та продакшен Basket Films. А просуванням роботи зайнялося агентство Много Води.

"Словами не передати, наскільки я був шокований, коли побачив, як він працює в студії!. Спостерігати за цим вживу — це просто космос! Вадік зробив біт за 6-7 годин. У кінцевій версії треку більше сотні інструментальних партій", - розповідає репер у прес-релізі. 

Сингл "На взводi" Keysee писав у плацкарті дорогою до виступу на фестивалі Atlas Weekend. А вже опісля, на хвилі ейфорії від виступу, змінив практично весь текст треку. 

Реліз доступний на стримінгових сервісах.

Malavita Gang - франківський хіп-хоп гурт, який утворили вихідці колишнього реп-об`єднання EasyLow. Їх першими релізами стали альбом "EasyLow" від Keysee та "Zlimyzli" від Grybuu (Грубий).

Почитати рецензію на альбом Keysee - Easylow (2017)  можна за цим посиланням

Keysee у соцмережах:

https://www.instagram.com/andrew_keysee/
https://soundcloud.com/andrew_keysee