Ponomariovv випустив кліп про Героїв Небесної Сотні

Київський реп-виконавець присвятив новий трек "Сонце зійде" загиблим учасникам Революції Гідності та випустив кліп до нього до річниці тих трагічних подій. Шість років тому, з 18 по 21 лютого 2014-го на Майдані жорстоко вбили понад 100 людей.

"Моя пісня — це шана загиблим Героям Майдану, полеглим на Сході українським військовим. Вже є покоління дітей, які пішли до школи та не пам’ятають вільного Криму, Донецька та Луганська. Ця пісня — нагадування українській владі та суспільству, що люди віддали своє життя у боротьбі за майбутнє. Це герої, завдяки яким ми можемо ходити вільною Україною. Я вважаю цю композицію найважчою та найбільш емоційною. Я писав її понад два місяці, по кілька рядків на день", — йдеться у прес-релізі.

Кадри Революції Гідності, що використані у кліпі, відзняли учасники об’єднання Tabor Production - Ліза Сміт, Слава Цвєтков та Христина Лизогуб. Вони від самого початку фільмували події що відбувалися на Майдані. Загалом, понад 4 терабайти відео, починаючи від студентських протестів у листопаді і до завершення усіх подій у Києві. Режисером монтажу став співробітник дирекції новин телеканалу UA:Перший Олександр Брамський.

Сама ж пісня незвична для виконавця тим, що у приспіві звучать гітари та живі барабани. Запис і зведення треку проходили на київській студії 7.9 Records, а музику для неї написали KRSTW (Андрій Мелюк) й Андрій Лучанко. 

Ponomariovv (Віктор Пономарьов) — українськомовний репер із Києва, артист об’єднання 7.9 Records, журналіст, редактор новин на телеканалі UA:Перший (Суспільне мовлення). У листопаді 2019-го Віктор випустив дебютний альбом "Двадцять два", насичений соціальними мотивами та рефлексією на теми війни та політики.

Ponomariovv у соцмережах:

https://www.instagram.com/ponomariovv/
https://www.facebook.com/ponomariovvmusic
https://www.youtube.com/channel/UC2z0zEsdjgLj63Sqwg8PZxw
https://soundcloud.com/ponomariovv