Восени в Україні виступатиме Sting

Музична компанія Cherrytree та Live Nation підтвердили, що шоу Sting: My Songs повертається до Європи наступного літа. Окремий виступ знаного музиканта відбудеться 6 жовтня у Києві у Палаці Спорту.

Концерт Стінга "My Songs" - це розкішне і динамічне шоу, яке демонструє його найулюбленіші пісні, написані протягом усієї кар’єри 17-разового лауреата премії Grammy як із The Police, так і в якості сольного виконавця. Зокрема, йдеться про такі хіти як "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne", "Demolition Man" тощо. до складу рок-ансамблю, який супроводжує виконавця у цьому турі, входять Домінік Міллер (гітара), Джош Фріз (барабани), Руфус Міллер (гітара), Йоланда Шарль (бас), Кевон Вебстер (клавіші), Шейн Сагер (гармоніка), а також Мелісса М’юзік та Джин Нобл (бек-вокал).

Учасники фан-клубу Стінга мають змогу отримати доступ до ексклюзивних квитків у попередньому продажі раніше за всіх на офіційному сайті Стінга. Там продаж квитків уже розпочався 18 лютого (з 10:00 до 17:00), а для загальної публіки продаж стартує 19 лютого з 10:00 на popcorn.com.ua  і Karabas.com.

Нагадаємо, минулого року Стінг випустив новий альбом під назвою "My songs", де представлені сучасні інтерпретації його найвідоміших хітів, за яким послідував однойменний світовий тур. Також цієї весни Стінг відкриє резиденцію з однойменною назвою "My Songs" у Лас-Вегасі, яка запуститься 22 травня 2020 року у театрі "Колізей" на території Сізарс-Палас. У рамках шоу буде представлено колекцію пісень Стінга у поєднанні з динамічним візуальним рядом, що відсилає до більшості його знакових відео та джерел натхнення.

Композитор, автор пісень, актор, письменник та активіст Стінг народився в Ньюкаслі, Англія, перед тим як переїхати до Лондона у 1977 році, щоб створити The Police разом зі Стюартом Коуплендом та Енді Саммерсом. Гурт випустив п'ять студійних альбомів, отримав шість нагород від Grammy Awards та дві від Brit Awards, а у 2003 році був внесений ​у Зал слави рок-н-ролу. Як один із найбільш самобутніх сольних виконавців у світі, Стінг також отримав 11 нагород від Grammy, дві від Brit Awards, Золотий глобус, Еммі, чотири номінації на Оскар, номінацію на TONY, премію Century Award від Billboard Magazine та звання Людини року 2004 за версією MusiCares. Протягом своєї кар'єри Стінг продав 100 мільйонів копій альбомів спільно з The Police та як сольний артист.

Подія у мережі: 

https://www.facebook.com/events/140232227128392/