Small Depo випустили новий кліп

Київський пост-панк гурт представляє новий кліп на пісню "Спать" з альбому "Дебильный" 2018 року. 

Пісня "Спать" була записана під час робочої сесії над альбомом "Дебильный" у Харкові на студії "О". 

"Пам'ятаю, як писав вокал і в студію зайшов Антон Слєпаков (ред. лідер гурту Вагоновожатые), щоб записати свою партію до пісні "Юность". Я стояв біля мікрофона і побачив його у віконці апаратної. Відразу ж занервував і почав мазати по нотах, з особливою силою. Тепер сміюся з цього", - згадує процес запису фронтмен колективу Максим Іщенко.

У роботі над самою піснею він виділяє професіоналізм і підхід до роботи Віктора Рекало. Це запрошений гість, який зіграв партію на віолончелі.

На створення треку "Спать" Максима надихнула зима 2017 року.

"У мене була лютнева депресія, яка допомогла зібрати докупи всю історію. Ліричний герой вибирає "сон" як найкращий засіб від усіх жахливих речей, що відбуваються навколо", - пояснює музикант. 

Матеріал для кліпу був знятий у Києві в жовтні 2018-го під час туру на підтримку альбому "Дебильный". Ідея виникала в оператора Дмитра Вишняка, а режисеркою кліпу стала Валерія Сапінська.

"Усе було сплановано дуже спонтанно і в найкоротші терміни. Ми заздалегідь не знайшли для кадру літнього чоловіка, а це була перша і найважливіша ідея для кліпу. Коли я почав психувати через це на знімальному майданчику, наша адміністраторка Катя вибігла з павільйону на ВДНГ і через 10 хвилин повернулася з прекрасним дідусем, який погодився взяти участь", -  пригадує Максим Іщенко.

Ось кілька фото Вероніки Гусєвої з бекстейджу зйомок. 

Наразі гурт працює над новим матеріалом і вже записано пару пісень, однак дата їхньої публікації поки невідома, тож слідкуйте за сторінками Small Depo. 

Почитати рецензію на Small Depo - Дебильный (2018) можна за цим посиланням. 

Small Depo - київський гурт, який грає в жанрі post-punk / indie з 2014 року. Ідейним засновником є гітарист-вокаліст Максим Іщенко, котрий спочатку створив one man band і випустив перший EP на касетних носіях з однойменною назвою "small depo" на українському лейблі aorte.. Такий старт дав підставу для формування повноцінного колективу. Пізніше вийшли альбоми "Brodyaga" та "Дебильный" на Moon Records, а також кілька синглів.

Small Depo у соцмережах:

Soundcloud: https://soundcloud.com/smalldepo
Instagram: https://www.instagram.com/smalldepo
Bandcamp: https://smalldepo.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/smalldepo

Обкладинка - фото Danil Privet