MonteRay Live Stage закривається

Київський клуб MonteRay Live Stage припинить діяльність з 1 квітня. Про це йдеться на офіційній сторінці клубу.

Можливе закриття MonteRay Live Stage у мережі обговорювали ще наприкінці січня. Тоді арт-директор закладу Влад Ляшенко говорив, що, імовірно, клуб закриється на ремонт з травня, однак інформація не була остаточною. Зараз же стало відомо, що клуб закриється назавжди.

"Новий власник приміщення вже розпочав реконструкцію, і в нас залишився лише березень на останні концерти в культовому місці. Всі події, заплановані на квітень, буде перенесено на інші майданчики. Слідкуйте за анонсами на сторінках цих концертів та організаторів", - йдеться на офіційній сторінці клубу. 

До 1 квітня у MonteRay заплановані виступи Bondage Fairies, Misþyrming, Eyehategod, Вышел Покурить, Summer Of Haze тощо.

 

Клуб MonteRay Live Stage розпочав діяльність у 2015 році. Зал може вмістити до 600 відвідувачів концерту. За час діяльності у клубі пройшло чимало фестивалів, серед них Neformat Fest, Winter Mass, Hell Serpent Rising Over Kyiv, а також виступало багато знаних українських та закордонних виконавців, наприклад, White Ward, XIU XIU, 1914, Space Of Variations, The Rumjacks, Stoned Jesus, King Dude тощо. 

MonteRay Live Stage у соцмережах: 

http://monteray.kiev.ua/
https://www.facebook.com/MonteRayLiveStage/