Zinaida Opomnis! випустили новий альбом

На лейблі Perfsect вийшов новий альбом експериментального гурту, що грає доволі дисонансну суміш хіп-хопу, фанку та хаусу під назвою "Abracadavra".

Другий альбом проєкту Zinaida Opomnis! присвячений декадентським ритуалам, вампірській романтиці та гедоністичній філософії. Довкола учасників проєкту Зіни та Графа існує певна аура таємничості. Вони не розкривають своїх імен та загадково коментують свою творчість, заявляючи, що все, що треба знати про їхню музику, знаходиться у ній самій, а за лайфстайлом Графа та Зіни можна слідкувати на їхньому телеграм-каналі.

"Процес створення настільки ж цікавий, наскільки й результат. Зіна спокушає і заманює нових адептів й адепток у лабораторію Графа... Семпли ріжуться, кров ллється, секс секситься. На стику одержимості, оргіастичних стогонів, старих горорів та еротики, а також культу вічного життя народжуються пісні кохання, жаху і задоволення від життя,"— кажуть музиканти, ледве привідкриваючи завісу таємничості над процесом створення своєї музики.

Обкладинку для другого альбому робила відома мисткиня, дизайнерка та кураторка Наталка Целюба, відома як radio_surrealism. Її музиканти коментують не менш декадентськи, ніж процес творення:

"Граф і Зіна вважають, шо ця обкладинка б'є у самісіньку артерію. Цього достатньо. Тепер, поки інші розмірковують над питаннями обкладинки та концепту, Граф і Зіна святкують чергову перемогу у вигляді релізу Абракадаври, обговорюють нові ідеї та збираються в АТБ за акційною кров'ю".

Гурт Zinaida Opomnis! позицонує себе як суміш жанрів instrumental hip hop, trip hop, lo-fi house, sampledelica, horror funk та dark groove. Випустили перший однойменний ЕР у 2015 році, а однойменний повноформатний альбом вийшов у 2018.

Zinaida Opomnis! у соцмережах:

https://t.me/zinaidaopomnis