Extra Sound — програма представлення України на музичних шоукейсах світу

Український Інститут розпочинає довгострокову програму представлення українських музикантів на міжнародних шоукейс-фестивалях.

Стартує програма прийомом заявок на міжнародний фестиваль The Great Escape Festival (Великобританія). Для реалізації програми було обрано формат співпраці з впливовими світовими шоукейс-фестивалями. Впродовж 2020 року Український інститут оголосить 4 конкурси для участі у міжнародних шоукейс-фестивалях. Склад учасників шоукейсу від України формується фестивалем-партнером спільно з Українським інститутом, враховуючи специфіку, формат та загальний контекст фестивалю. Відбір учасників здійснюватимуть програмні відділи фестивалів спільно з фахівцями програмного відділу Українського інституту на підставі отриманих заявок від музикантів, прийнятих у зазначений термін подачі.

"Музиканти, обрані для участі у шоукейсі, зможуть представити свою творчість фаховим аудиторіям та ключовим закордонним агентам, а також отримають інституційну підтримку в налагодженні контактів із міжнародною музичною спільнотою," — пишуть у соцмережах організатори.

Дедлайн подачі заявок для участі у програмі — 11 лютого 2020. Зареєструватися можна за цим посиланням.

Український Інститут та Extra Sound у соцмережах:

http://www.ui.org.ua/extra-sound
https://www.facebook.com/UkrainianInstitute