Больше Леса виклали цифрову версію нового альбому

Раніше альбом білоцерківсько-київських шугейзерів "пространство между нами" був доступний лише на аналогових носіях.

Альбом був записаний із різними ударниками та навіть драм-машиною. Всі треки писалися у різних місцях та з різним настроєм, але, за словами музикантів, об'єднує їх те, що це певна підсумкова крапка. Гурт намагався сформувати абстрактне звучання з акустичними ударними, хоча до того вони мали наміри використовувати лише драм-машину. Звук писали на "те, що було під рукою" у підвалах місцевого палацу культури. 

"Все завершилось саме собою. Я поїхав у гори, а після довгої перерви оформив все у касетний реліз, на одному боці якого знаходиться альбом, а з іншого — менш густий бік, експерименти з комутацією магнітофонів та гра магнітних стрічок з імпровізаціями. Це була дивовижна подорож. Кіно про природу. Про простір між нами", — каже лідер гурту Денис.

Проєкт з Білої Церкви створює загадкову психоделічну музику. Трохи shoegaze, трохи lo-fi, трохи експериментів та імпровізацій, — все це вміщається під загальною назвою Больше Леса. За своє відносно недовге існування гурт випустив мінімум 23 релізи, серед яких сингли ЕР та повноформатні альбоми.   

Больше Леса у соцмережах:

http://bolshelesa.tilda.ws
https://moreforest.bandcamp.com
https://www.instagram.com/bolshe_lesa
https://www.mixcloud.com/Больше_Леса
https://soundcloud.com/bolshe_lesa