Kadaitcha випустили новий альбом

Новокаховський industrial-проєкт випустив новий, четвертий за рахунком альбом, що отримав назву "Tar" та вийшов обмеженим накладом на касетах за підтримки лейблу Powdered Hearts

За словами музикантів, це найбільш вагомий для гурту повноформатний альбом. Він є більш багатоплановим і насиченим у музичному плані, ніж окремі попередні релізи, а також втілює та підсумовує напрацювання та досвід у рамках цього проєкту на момент завершення роботи над альбомом.

Обкладинка заснована на роботах із серії Apeiron українського фотографа Максима Дондюка. Це серія відсканованих негативів, знайдених у районі Чорнобильської АЕС, що пролежали там покинутими й забутими понад 30 років, поволі піддаючись впливу опромінення та природних умов. Повна обкладинка касети містить додаткові зображення, а кавер цифрової версії релізу — це її лицьова сторона.

Kadaitcha — проєкт Юрія Самсона та Андрія Кожухара. За словами виконавця Edward Sol, Kadaitcha досліджує органічні аспекти нойзу, пост-індастріалу та архаїчної естетики. На рахунку гурту кілька альбомів, останній з яких "Southern Phlegm" вийшов влітку. Детальніше про гурт можна дознатися зі статті "Відзвуки Каховської ГЕС".

Kadaitcha у соцмережах:

https://kadaitcha.bandcamp.com
https://www.facebook.com/kadaitchamusic