Season of Melancholy випустили новий кліп

Київський romantic metal гурт виклав у мережі нову відеороботу на трек "Red Line". Авторкою кліпу стала відома українська дизайнерка і архітекторка Наталія Фарасонова, для якої це вже друга співпраця з музикантами.

Участь у створенні кліпу брали режисер монтажу Віктор Гринчук, оператор Костянтин Жицький, а також актори Марія Малютенко, Олександр Веселка, Христина Крицька та Яна Панич. Запис звуку, зведення і мастеринг проходив під головуванням Іллі (Kapitaloff) Іващенко у студії PostMix, де гурт зараз записує повноформатний альбом.

"Ми до останнього не бачили всієї картини, оскільки частина сцен знімалася взагалі без нашої участі і на багатьох локаціях, а Наталія тримала інтригу і не розкривала повного сюжету відео. Для нас найважчим було, мабуть, очікування першого показу, а стосовно знімального процесу – кількість дублів з мікроавтобусом, мішки на головах та зв’язані руки, не дуже приємні відчуття. Тобто, коли нас витягували з автобуса, потрібно було чинити опір, кричати, і так ми робили у кожній сцені – самі себе накручували до стану страху, паніки. Докричалися до того, що після знімання епізоду, в якому вокаліста тягнуть по підлозі, скасували репетиції на 2 тижні через зірваний голос", – коментують робочий процес музиканти.

Сюжет, за словами музикантів можна трактувати абсолютно по-різному. Так, тут одночасно підняті як питання булінгу та соціальної дискримінації, так і перевтілення, розкриття потаємних кутків свідомості:

"Світ щодня стикається із жорстокістю, а наслідки можуть бути абсолютно різними та непередбачуваними, як у глобальних масштабах, так і для окремо взятої людини. З особистого тут емоції, на них побудована вся наша творчість. Не будемо приховувати, страх – це також емоція. От у Вас було колись відчуття, що найспокійніша людина з оточення може бути просто маскою? Чи, може, самому хотілося таку маску зняти? Тоді Ви добре розумієте про що йдеться". 

Нагадаємо, перший кліп гурт випустив на композицію "Waves of Time".

Season of Melancholy – гурт з Києва, що утворився у 2013 році. Наразі дискографія налічує сингл та міні-альбом. Днями вийде черговий сингл, а також до виходу готується дебютний повноформатний альбом.

Season of Melancholy в соцмережах:
https://www.facebook.com/seasonofmelancholy
https://www.instagram.com/season_of_melancholy_official/
https://seasonofmelancholy.bandcamp.com/