Агатa Вільчик та Анна Мінакова випустили новий сингл

Інді-поп дует Агати Вільчик та Анни Мінакової днями презентував свою нову пісню "возвращение".

Музиканти співпрацювали і раніше, Зокрема у них були літні повномасштабні сольники, фестивалі, участь та перемога у міжнародному джазовому конкурсі, але це перший офіційний реліз дуету.

"Так іноді трапляється - перебираєш старі речі і знаходиш щось з минулого, вірші зі старого блокнотику, в яких навіть спочатку не впізнаєш себе. А потім за якусь мить з них з'являється пісня. Випадок повернення давно забутого, як свого нового", - йдеться у прес-релізі. 

Агата Вільчик - музикант, сонграйтер, що поєднує вокал одночасно з грою на барабанах, автор змістів та образів, інтонацій і афектів, імпровізатор, інтуїтивно грає на кількох інструментах (включаючи бас, саксофон, віолончель і ін.) І, як вона сама себе визначає, - художник у звуці.

Анна Мінакова - керівник рок-кавер-хорів, у тому числі Хору Самотніх Сердець Сержанта Пеппера (Харків), піаністка, керамістка, журналістка, поетеса і ще багато-багато хто.

Презентація нового проекту Agata Vilchyk GROUP у Києві запланована на 14 квітня. При цьому до дуету приєднаються гітарист Олександр Глошкін (The Electrocats) та басист Олександр Раєв (Село и люди). Окрім того 21 березня гурт виступить у Харкові.   

Агата Вільчик у соцмережах:

http://www.agatavilchik.com
https://www.facebook.com/agatavilchik
https://soundcloud.com/agatavilchyk
https://www.youtube.com/channel/UCJrfME2JlVIIAQA7LX1-19Q