Надто Сонна анонсували дату виходу нового альбому

Київський гурт 2sleepy (Надто Сонна) після 6-річної перерви повертається на сцену з новим альбомом. Вихід лонгоплею запланований на кінець листопада. 

Реліз альбому, назва якого з "Honey" змінилася на "For The Next Day" відбудеться 22 листопада.

Нагадаємо, для запису цього релізу музиканти використовували тільки вінтажний софт кінця дев'яностих і початку нульових, який дуже обмежував їх технічно, але ставив при цьому цікаві творчі виклики. Працювали над ним музиканти дистанційно, бо живуть зараз у різних містах - Нью-Йорку, Кракові та Києві.

"Цей запис космополітичний, він відображає, як змінився світ навколо нас - ми жили у трьох різних країнах - Україні, Польщі та США, і під час роботи над матеріалом спілкувалися тільки через месенджер. Наш мікс-інженер з Болгарії, мастеринг-інженер з Теннессі, а дизайнер обкладинки й артворка - з Японії", - зазначають музиканти. 

Концертна презентація альбому відбулася 26 серпня на ПБК (Південний Берег Києва) на Трухановому острові. Заради неї музиканти спеціально з'їхалися до Києва. 

Надто Сонна (2sleepy) були одними з перших, хто протоптував стежку якісній електронній сцені в Україні. Саме з ними в українській музиці вперше стали пов'язувати жанр indietronica. Випустивши дебютний альбом на австрійському лейблі Laridae у 2006 році, через 2 роки група записала альбом "Art Fraud". У 2012 група написала саундтрек до відреставрованої версії класичного фільму Івана Кавалерідзе "Перекоп", після чого надовго заморозила свою активність.

Почитати рецензію на Надто Сонна - Art Fraud (2008) можна за цим посиланням

Надто Сонна у соцмережах:

https://soundcloud.com/2sleepy
https://www.facebook.com/2sleepy.band