У мережі з'явився перший випуск Jäger Scouting про Київ

Компанія Jägermeister розпочала новий проект Jäger Scouting, у рамках якого троє скаутів вдень і вночі перевіряють локації в категоріях: culture, personal style і party.

Цими скаутами стали добре відомі люди: Максим Сікаленко (Cape Cod, Kiev House), Дмитро Верховецький (Frisor Barbershop) та Kyivstoner (екс-Грибы). Хлопці розділилися й вибрали сторони дня і ночі, щоб перевірити локації за параметрами: історія закладу, унікальна фішка й атмосфера.

До першого чеклісту скаутів потрапили:

20ft Radio — онлайн-радіостанція, що розмістилася у 20-футовому контейнері поруч із ткацьким заводом. Щодня радіостанція приймає найкращих ді-джеїв і музикантів, щоб ділитися якісним аудіоконтентом. Будучи незалежним, проект існує на пожертви слухачів.

Kapkan Shop — перший і поки єдиний київський магазин, який пройшов шлях від маленької кімнати, де можна було придбати записи локальних панк-груп та одягу місцевих брендів, до великого магазину з найсучаснішим одягом та аксесуарами. Уже легендарний, як самі ворони на Рейтарській.

Regenschirm — бар у три поверхи з німецькими манерами. Справжні тусери пам'ятають його ще як "Парасольку". До речі, апдейт назви запропонував наш скаут Максим Сікаленко.

 Переглянути відео можна за цим посиланням.