Гурт Обійми Дощу випустив новий альбом

Український колектив нарешті представив слухачам свій новий, неодноразово анонсований раніше лонгплей "Сон". 

"Пісні з альбому — це розповідь про боротьбу та труднощі, з якими стикається людина в сучасному урбаністичному та глобалізованому світі, подорож від найнижчої точки падіння до вільного польоту, від смерті до переродження. “Сон” — це метафора життя, в яке не віриш до кінця, сприймаєш як ілюзію… Але “прокинувшись від нього, ніколи не заснути знов", - розповідають музиканти. 

Над зведенням альбому працював Брюс Сурд — британський музикант та саунд-продюсер, лідер гурту The Pineapple Thief, також відомий співпрацею з такими грандами сучасного прогресивного року, як Opeth, Anathema, Katatonia, Riverside, Tesseract та Blackfield.

Подивитися інтерактивну візуалізацію альбому можна за цим посиланням. 

Новий реліз можна послухати та придбати на сервісах Youtube, Soundcloud, iTunes, Apple Music, Spotify та Google Play. 

Обійми Дощу — київський рок-гурт, створений у 2006 році. З самого початку колектив взяв за основу оригінальне поєднання ліричних віршів, мелодійності акустичної гітари, витончених струнних аранжувань, емоційного вокалу та прогресивного звучання ритм-секції, об'єднавши у своїй аудиторії шанувальників різних стилів — від неокласики і фолку до прогроку та металу. У  2009-му гурт випустив дебютний альбом "Елегія"

Обійми Дощу в соцмережах:

http://facebook.com/obiymydoschu/
http://rain.in.ua
https://www.youtube.com/channel/UCaIicVkwg97fWe2Ssv4RLNg
https://soundcloud.com/obiymy-doschu