August J випустили новий сингл

10 жовтня музичний гурт з Києва August J випустив сингл "Wires and Waves". Трек у стилі electronic-pop стане частиною EР, реліз якого запланований на початок листопада.

"Текст цієї пісні про те,що у 21 столітті, коли ми проводимо більше половини часу у соціальних мережах, дуже важливо не втратити себе справжнього. Онлайн манить, але він ілюзорний. Я постійно відчував це на собі і вирішив передати ці переживання через слова пісні" - розповідає соліст гурту Гліб Коростильов.

"Можливо це звучить дивно, бо наша денна робота тісно пов’язана з IT, але так, я погоджуюсь. Світ онлайн впливає на кожного з нас, і дуже часто відчуття самотності може настигнути зненацька. Ніхто не каже про повний інформаційний аскетизм, але треба тримати баланс і не забувати радіти звичайним речам у реальному світі" - коментує ,бас-гітарист Серж Бусигін

Разом з синглом світ побачив і кліп, знятий одним дублем власноруч на телефон.

"Ідея цієї пісні прийшла ще у час роботи над першим ЕР, який вийшов навесні. Тоді була ідея випустити цю пісню сайд-проджектом, але вона все змінила. І ми вирішили зробити акцент на більш електронному звучанні. Цей сингл і це відео – перша сторінка з історії, яку ми вам розповімо у наступному EP" - розповідає гітарист гурту Ельдар Єфименко.

August J сформувались у 2015 році. На рахунку колективу вже є один ЕР, відеокліп на трек "Cold Touc"h та виступи на декількох київських фестивалях. За декілька років гурт багато експериментував і зупинився на електронному звучанні, яке, на їх думку, більш відображає сутність колективу. Прослухати нове звучання колективу вже можна буде у новому релізі, на початку листопада.

August J у соцмережах:

https://soundcloud.com/august_j
https://www.facebook.com/augustj.band/