Dronny Darko випустив трек до Дня Незалежності

Київський проект спеціально до свята записав новий трек "Bandura". 

Ім'я Dronny Darko, напевно, знають всі, хто цікавиться дрон-ембієнтом. Це творчий псевдонім киянина Олега Пузана, якого взяв під своє крило Саймон Хіт (Simon Heath), шведський композитор, продюсер, відомий, перш за все, за типовими проектами Za Frûmi, Atrium Carceri і за власним лейблом Cryo Chamber, який він заснував у 2012 році. 

24 серпня Dronny Darko представив до Дня Незалежності України свій новий трек  "Bandura", у якому і справді вчуваються народні мотиви. 

"Не важливо, скільки разів я хотів покинути свою країну задля кращого життя. На важливо, як мені сумно бачити на вулицях старих людей, які змушені просити милостиню, поки наш уряд зайнятий грабуванням. Незважаючи на всі погані моменти ця земля завжди буде моїм домом. Сюди належить моя душа. Це місце, де все почалося...

Я створив цей трек, щоб відзначити День Незалежності України, мого дому. Я все ще вірю у наших людей і що ми можемо дійти до чогось кращого, через боротьбу з корупцією, війнами і рештою поганих речей", - переконаний музикант.

Почитати рецензію на релізи Dronny Darkoможна за наступними посиланнями:

- Dronny Darko & protoU – Earth Songs (2015)
Dronny Darko – Neuroplasticity (2016)

 Dronny Darko у соцмережах: 

Facebook: https://www.facebook.com/dronnydarko/
Bandcamp: https://dronnydarko.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/dronnydarko
Twitter: https://twitter.com/DronnyDarko