The Heavy Crawls їдуть у черговий євротур

Київський гурт збирається у третій Євротур який почнеться зі спільного концерту з Animals, Yardbirds та іншими групами, а наступного дня на  колектив чекає розігрів Uli Jon Roth (Scorpions, Ufo). 

"Нарешті, наша група буде виступати на фестивалі де хедлайнерами є гурти, на яких ми виросли, а саме Animals, Yardbirds, Focus та інші! другого вересня, ми виступимо на Kielce Rokuja, а третього в Катовіце на розігріву в Улі Рота", - повідомили музиканти. 

Таким чином у вересні The Heavy Crawls відвідають Польщу, у жовтні виступатимуть в Угорщині, Франції та Швейцарії, а  Німеччина, Бельгія та Нідерланди вітатимуть команду вже у листопаді. 

До слова, у вересні до гурту тимчасово повернеться колишня учасниця Інесса Жогер, з якою The Heavy Crawls записали останній альбом і виступали разом в період з листопада 2015 по жовтень 2016.

Колектив The Heavy Crawls ( ex The Crawls) існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі "Диван", після чого підписав контракт зі німецьким лейблом Nasoni Records і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".

The Heavy Crawls у соцмережах:

ВК: https://vk.com/thecrawls
Facebook: https://www.facebook.com/thecrawls
Bandcamp: https://crawls.bandcamp.com