Гурт Stoned Jesus залишився без ударника

Однак швидко знайшов йому заміну. Як повідомили музиканти, сьогодні колектив покинув ударник, але ситуація вирішилася позитивно. 
"Друзья, у нас для вас грустные новости. Из-за расхождений во взглядах на будущее коллектива Виктор Кондратов покинул тесные ряды Stoned Jesus. Витя, мы желаем тебе обрести себя и успехов во всем, за что бы ты не взялся. Будь!
Переживать не надо (мы попереживали вместо вас), замена экстренно была найдена и пока остается в секрете ;) Ни одно из выступлений не будет отменено", - переконують Stoned Jesus. 
 
Нагадаємо, почути гурт можна буде водени на фестивалі вінілів і крафтового пива. 
 
Stoned Jesus  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016". 
 
Stoned Jesus у соцмережах: