Газель смерті знову на ходу

Славнозвісна "Газель смерті", про яку навіть видали комікс, - це машина російського панка Дениса Алєксєєва. Автівка від'їздила сотні кілометрів доріг, у тому числі й українських, перевезла купу музикантів і їх стаффу. Зламалася "Газель" на 324-му кілометрі траси М3 "Україна" і потребувала 40 тисяч рублів на відновлення своєї роботи.  
 
Гроші на ці потреби збиралися у тому числі краудфандингом на Planeta.Ru, де можна було придбати зокрема екстрений сингл "Газель Смерти в Украине". Наразі кампанія завершилася і власники "Газели" розповіли про її результати. 
"Общий сбор за 3 месяца и 1 неделю составил 246 003р. Кроме того, на бенефит-концерте в Москве было собрано 51 000р (часть средств пошла на оплату проезда музыкантам), а в Волжском 8 800 р - этих денег хватило на новый (отремонтированный) двигатель и его установку, покупку распредвала и аккумуляторной батареи - теперь Газель Смерти не только движется сама, но и заводится с ключа!", - йдеться у повідомленні. 
Найближчим же часом відбудеться розсилка виграних лотів усім, хто взяв участь у краудфандингу.
 
Нагадаємо, нещодавно у Києві презентували український переклад коміксу про "Газель Смерті". Дізнатися більше про комікс "Gazelle Of Death" і саму машину можна тут.