Українець створив музичну базу даних для боротьби з піратством

Програміст Руслан Белзюк створив код, який автоматично сформував базу даних українських виконавців на сервісах Apple Music, Google Play та Spotify
 
"Останніх кілька років користувався Спотіфаєм і, переїхавши на Епл М’юзік, зрозумів що досі не бачив жодної бази українських виконавців у стрімінгових сервісах. Самі сервіси не пропонують нічого більшого, ніж випадкові плейлісти, в які часто додають представників інших країн. Не надто правильно чи зручно безвідносно ставлення до них.
 
Хотілося б вірити, що часи тотального піратства минули. Тепер також поступово зникає потреба тримати у себе гігантські масиви музики. На основі списку «Як звучить Україна» «Української правди» перевірив, як взагалі справи з українською музикою у різних сервісах.
 
Три години з кодом і вже маємо непоганий список. Знаю, що точно є кілька лінків на гурти із схожими назвами — по можливості виправлятиму. Також мабуть є хоча б кілька ватних персонажів, але перевіряти погляди усіх — непосильне і навряд чи необхідне заняття.
 
Список, звісно, неповний, тому в коментарях пишіть виконавців/гурти з лінками на їх профілі у сервісах", - просить програміст. 
 
Свої побажання і виправлення можна залишати за цим посиланням. Там же знаходиться остання уже оброблена база даних українських виконавців.