У Києві пройде "Музичний Ярмарок 2016"

«Український Музичний Ярмарок» – найбільша професійна виставка музичної галузі в Україні, яка проходить щорічно із 1993 року. За цей час виставка встигла здобути репутацію провідної спеціалізовано бізнес-виставки країни, яка збирає найуспішніші компанії і висококваліфікованих фахівців
 
Цьогоріч ярмарок проходитиме три дні - із 13 по 15 жовтня - у виставковому комплексі "АККО Інтернешнл". Вхід для відвідувачів – безкоштовний за умови попередньої он-лайн реєстрації або запрошення від офіційних учасників. Для інших категорій відвідувачів – платний: 20 грн. за один день та 10 для школярів і студентів. 
 
Триденний ярмарок традиційно привертає увагу близько 10 000 відвідувачів, які приїжджають з усієї країни для участі у головній діловій події музичної галузі: ознайомлення з останніми новинками, вдосконалення фахових умінь і налагодження нових бізнес-контактів.
 
На «Українському музичному ярмарку» відвідувачі зможуть познайомитися з широким асортиментом музичних інструментів, професійними лінійками звукового та світлового обладнання, сценічними конструкціями, обладнанням для студій звукозапису, DJ-обладнанням тощо. Про бажання взяти участь у цьогорічній виставці вже заявили керівники багатьох відомих та молодих компаній, зокрема: Зінтеко, Юритмікс, Лайтек, РЕК, АТ Трейд, Індіго Мюзік, МAG Audio, Гало, Шоу-техніка, Камертон, Аудіомастер, Technology Group, Трембіта, Реноме, PRODJ, Universum Guitars, Eve Audio, Vicoustic, Park Audio II, Soundlight, Karaoke Your Day, СЗУ та інші.
 
Очікують і цікаві гості. Наприклад, 14 жовтня на стенді компанії Eurhythmics Ltd спеціальний гість «Музичного ярмарку-2016» - Ralf Schink - музикант, композитор, продюсер з Німеччини виступить з демонстраційною програмою і світовою прем’єрою нового виробника цифрових фортепіано Dexibell. Також про участь у заході заявив колектив "MegamasS". 
 
Детальніше про ярмарок читайте на його офіційному сайті.