"The Heavy Crawls" скоро видадуть новий альбом

Точна дата релізу київських музикантів поки невідома, але з їх повідомлення стає зрозуміло, що вона нарешті стала куди більш конкретною. 
 
"Вже зовсім скоро ми зробимо реліз нашого нового альбому!  Обкладинка вже майже готова, бачили ескізи і виглядає нереально круто, пісні зведені і відправлені в Братиславу на мастеринг на студію Real Music House, вирішили що на альбомі буде 10 пісень, хоча записали аж 14. Скоро назвемо вам дату презентації в Києві та інших містах, слідкуйте за новинами групи", - повідомили музиканти. 
 
Нагадаємо, раніше "The Heavy Crawls" перевидали свої старі альбоми.  
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Наразі музиканти працюють над новим, третім за ліком, альбомом, готуються до туру, пишуть нові пісні та доробляють власний сайт.