Українські музиканти допомагають хворим дітям

1 вересня світ побачила міжнародна компіляція від американського радіо "Rotation11". 

"Rotation11.com з гордістю представляє наш перший благодійний збірник під назвою "Compilation For a Cause". Ми раді об'єднатись з MyMusicRx (флагманська програма дитячої онкологічної асоціації CCA) -  дивовижною організацією, яка робить величезний вплив на дитячу боротьбу з раком та іншими серйозними захворюваннями.
 
100% доходів підуть безпосередньо до MyMusicRX, щоб підтримати цю чудову нагоду! Допоможіть нам підтримати їх лозунг про те, що радість має значення і #MusicHeals (#музикалікує). Їх стаціонарна програма для важкохворих дітей включає в себе приліжкові сінгалонги під керівництвом кваліфікованих фахівців, музичних інструментів і IPad'ів на мобільних музичних візках, а також живі концерти від національних артистів", - розповіли видавці збірника. 
 
Реліз доступний для завантаження протягом обмеженого часу -  з 1 вересня по 31 грудня. На ньому ви знайдете більше 3-х годин музики від 28 гуртів зі всього світу всього за $3. 
 
З українських виконавців  на релізі відмітилися колективи "Somali Yacht Club" та "Ethereal Riffian". Інші гурти та виконавці -  Droids Attack, King Buffalo, Craang, My Expansive Awareness, Lo-Pan, Arenna та багато інших. 
 
Придати збірник можна за посиланням.