"ЗМА" видали новий міні-альбом

Чернігівський гурт відзначив свою 10-ту річницю випуском нового релізу  - "Истлевший" (2016) EP.
 
"Ровно 10 лет назад мы впервые вышли на сцену, в честь чего посвящаем наш новый релиз. Изначально мы планировали выпустить альбом, первая часть которого была бы тяжелой, а вторая инструментальной и атмосферной. Но послушав конечный результат мы все таки решили разбить альбом на два ипи, так как материал очень разный, как две абсолютно разные группы и вторая его часть просто не воспринимается под такой обложкой. Сам материал мы написали еще где-то в 2013 году, но никак не могли записать, либо не было вдохновения на это, либо мы были заняты нашей второй группой - Dan Stark. Но, неожиданно для нас самих, мы сделали это и теперь спешим поделиться с вами", - повідомили музиканти. 
 
Другий EP має з'явитися уже в 2017 році. 
 
Обкладинкою релізу займалися  V.Z. Artwork, ідея належить Олександру Аввакумову. Запис міні-альбому прогодив у Чернігові на місцевій студії "Hi-Gain Records," в період 2015-2016 років. 
 
Гурт "ЗМА" або ж "Запах Мокрого Асфальта" зібрався у Чернігові в 2006 році. На той період у його складі було п'ятеро людей і колектив досить часто давав живі виступи. Так було записано декілька релізів. Однак, у 2012 році музиканти вирішили залишити проект виключно студійним, а у його складі залишилося лише двоє засновників. Загалом на рахунку колективу є один альбом "Секунды Бывают Часами" (2010), три EP разом із найновішим та декілька синглів і демо-записів.  
 
Актуальний склад "ЗМА": 
 
- Аввакумов Олександр - вокал/гітара/бас;
- Горбач Олександр - барабани/звучання.