"Morphine Suffering" зняли фільм про бекстейдж концертів

Фільм про бекстейдж і життя музикантів на сцені і поза нею презентував український metalcore гурт "Morphine Suffering". Нечасто слухачам доводиться ставати свідками того, що відбувається поза сценою. Саме тому "Morphine Suffering" вирішили зняти підготовку до свого першого великого сольного концерту у вересні 2015-го року, який відбувався у клубі ATLAS. У фільмі йдеться, зокрема, про події навколо концерту-презентації нового альбому 2015-го року “Пам'ятай Хто Є Ти”. 
 
“Цей фільм відображає те, які ми є і як ми живемо, ділимося з вами своїми таємницями і секретами, тут ви почуєте і дізнаєтеся про те, про що раніше навіть не підозрювали”, - пишуть MORPHINE SUFFERING.
 
Ви побачите не лише життя на сцені, але і те, як готувався цей концерт, усілякі нюанси бекстейджу,  багато смішних і цікавих моментів з життя MS і Msfamily (саме так музиканти люблячи називають армію шанувальників своєї творчості). У фільмі є як дуже веселі моменти, так і фейли. Основною задумкою картини було бажання показати глядачеві світ зсередини, щоб люди пройнялися атмосферою і познайомилися з музикантами ближче. 
 
“Ми завжди прагнемо бути як можна ближче до наших фанів і всіляко підтримувати з ними спілкування. Цим фільмом ми хотіли прибрати стіну між концертною залою і гримерною, і показати все, що відбувається насправді, як триває підготовка, як ми нервуємо, переживаємо, відпочиваємо, їмо, жартуємо і сміємося.”  
 
Для створення фільму було потрібно декілька діб зйомок, щоб у точності відтворити всі деталі подій, близько десятка відеокамер і більше двох місяців монтажу. Презентація фільму відбулася 28 березня 2016 на телеканалі A-ONE.
 
Наступний сольний концерт "морфінів" відбудеться у Києві 17 квітня у клубі ATLAS.