Українські репери організовують спільний тур #ГАББЛ

#ГАББЛ - це тур трьох творчих одиниць, "Глави 94", "Ціни Ритму" і Денні Дельти, котрі вирішили об'єднати свої зусилля задля виходу на новий рівень україномовного репу.
 
Перш за все, #ГАББЛ прямує на Львів. Неофіційна презентація сил проекту відбудеться на "Вуличній Абетці", виставці робіт вуличних художників, 12 березня. 19 березня #ГАББЛ відвідає місто Калуш у рамках свого туру. Наступним містом, котре гурти розхитають своїм концертом, буде Івано-Франківськ. Там концерт відбудеться 26 березня за підтримки місцевого гурту "ЛІРА". Наступні зупинки туру наразі невідомі. 
 
Коротко про гурти:
 
"Глава 94" -  український хіп-хоп гурт з міста Львів, заснований у 2010 році двома львів'янами — Степаном «Стук» і Ігорем «Гоня». Репом займатись почали приблизно в 2009 році — це були напівдитячі спроби творити російськомовний реп. З липня 2010 року вони об'єднуються в гурт, який називають «Глава 94» (мається на увазі уривок зі Старого Завіту, глава 94 в книзі Псалтир) і починають займатись суто україномовним репом. Спочатку добре рекомендують себе в інтернет-змаганнях, батлах (ПідБіт, Lemberg Battle, російські проекти), де беруть собі псевдоніми «Кашляючий Ед» (Степан) і «Mr.Popeye» (Ігор). 8 серпня 2011 року хлопці представляють свій перший реліз — альбом «Невідомі ЕР», який дуже тепло сприймається в колі шанувальників українського хіп-хопу. Через два роки, 16 лютого 2013 року виходить їх другий альбом — «Безлад». Свої виступи хлопці в основному проводять на теренах Західної України — міста Львів, Калуш, Ужгород, Івано-Франківськ, Луцьк та інші. В 2015 році виходять два сольні релізи виконавців — «Фіталіті» від Гоні і «Нетривіальне чтиво» від Стука (Кашляючого Еда). На кінець року відбудеться тур кількома містами України і вихід наступного студійника гурту, який носитиме назву «Альбом Глави».
 
"Ціна Ритму"  - у минулому об'єднання двох гуртів з різних міст (Калуш та Львів), які співпрацювали разом з 2010 року в напрямку Хіп-Хоп. Через рік було вирішено переформуватись в повноцінний гурт. Переможці 3-ох фестивалів, в тому числі і двох (2011 та 2015) із серії фестивалів «Represent».
 
Протягом всього часу склад колективу сильно змінювався, приходили нові учасники та йшли старі. На даний момент до гурту входить 3 MC: Довгий Пес (м.Рівне), Джонні Дивний (м. Калуш) та Апекс (м. Рівне). На їх рахунку чимало випущених EP та синглів. 
 
Денні Дельта  - волинський репер. У 2015 році потрапив у топ перспективних вітчизняних музикантів сайту Радіо24. Після деякої мовчанки повернувся до творчості на початку люого зі треком "Оверграунд".