24/02/2013 г. Киев, "Старт"

Sun, 24.02.13 - 07:00
"Старт"
Уточняется.

24 лютого (неділя) за організаційної підтримки AZH Promo, у Києві виступлять провідні українські ембієнт-музиканти - Heinali, Gamardah Fungus, Stalker VA та Endless Melancholy.

Ми продовжуємо серію "ембієнтної кіноночі", яку ми розпочали у вересні минулого року. Цього разу живі виступи, які відбуватимуться за підтримки візуального ряду, завершить показ фільму "Берлін: симфонія великого міста".

Gamardah Fungus - відомий експериментальний дует із Дніпропетровська. Музичний матеріал гурту - повільний і тягучий дарк ембієнт, що межує з медитативним дроуном, задумливим блюз-сладжем і дарк джазом, переповненим безвихіддю. В арсеналі дуету також робота над соціально-культурним відеопроектом Nuclear Winter (youtube.com/watch?V=0TxCsJ3evlg), співпраця з культовим письменником Любко Дерешем і концерти з легендами ембіент і дроун музики Nadja.

Heinali (Олег Шпудейко) - композитор з України. Стилістично еклектичний, але багато композицій можна віднести до електроакустичного напрямку, так як часто працює із різними техніками обробки звуку. Характерне звучання виділити важко, оскільки воно змінюється від альбому до альбому, але, як правило, думки критиків сходяться в тому, що в музиці майже завжди присутня емоційність і атмосферність. Цього вечора виконуватиме програму із живим піаніно.

Stalker VA - це музичний проект київського композитора Дмитра Безручка, який створює електроакустичні ембієнтні звукові ландшафти з використанням різних інструментів, власних «польових записів» та трансформованих звуків. Більша частина робіт – це свого роду атмосферні музичні подорожі , які досліджують людське сприйняття, спогади, сни та споглядання; взаємодію свідомості та Всесвіту. На початку 2012 року брав участь у компіляції українських та польських ембієнт музикантів, яка була видана лейблом Preserved Sound у співпраці з Azh Promo, та виступив на вечірці-презентації цієї компіляції в Києві. Після цього приймав участь в декількох інших перформансах, організованих Azh Promo.

Endless Melancholy - атмосферний соло-проект музиканта-самоучки Олексія Сакевича з Києва. Музичну діяльність розпочав у листопаді 2011 року, видавши до цього часу кілька релізів. Нещодавно вийшло його нове EP (огляд тут: http://www.azh.com.ua/music/sounds-of-jan). Endless Melancholy був запущений, щоб висловити пристрасть і любов до мінімалізму фортепіано і ембієнту.

Двері відкриваються о 18.00

Виступи з 19:00 по 23.00
Показ фільму - одразу по закінченню виступів.

Місце проведення: СТАРТ /вул. Маршала Рибалки 28/4. м. Лук’янівська /

Інформація про квитки та інші деталі - скоро.

Зустрічі:
http://vk.com/ambientnight_2
http://www.last.fm/event/3508012
http://www.facebook.com/events/424312294317046/