Weekly Digest 2-8 серпня

Сьогодні нас потішать новий альбом від NAS, до кісток пронизливі пісні Lingua Ignota, дебютний реліз нового гурту вокаліста Suffokate – Ov Sulfur, а ще класичний stoner rock, britpop, grit pop, emo, меланхолійний death doom та відвертий сатанізм – все це, як завжди, у нашому Weekly Digest!

Antihaelix – DEMO MMXXI

Незважаючи на те, що гурт Antihaelix родом із сонячної Філадельфії, грають вони найсправжніший холодний чорний метал норвезької школи. Жирне трьохпісенне демо прийдеться до смаку шанувальникам груву в чорному металі у стилі Mayhem та Darkthrone.

spotify

 

Apathy Noir – At The Edge of The World

Меланхолійний та мелодійний шведський death doom. Сім пісень печалі та самотності, у яких таємниця і велич моря слугують фоном й натхненням. Красива сумна музика.

spotify | apple music | youtube music

 

Borracho – Pound оf Flesh

Вашингтонський гурт Borracho ("П’янь" з іспанської – авт.) – це сповнений груву та фуззу stoner rock у його класичній формі. Ідеальна музика як для дальньої подорожі, так і для барбекю з друзями. Нічого зайвого і нічого не бракує.

spotify | apple music | youtube music

 

Feet – Walking Machine

Лондонці Feet – ще одні представники нової хвилі брітпопу. Хітові гітарні мелодії, британський стиль, трошки постпанку, трошки любові до Френка Заппи, змістовні тексти. Приємний EP, вартий прослуховування!

spotify | apple msic | youtube music

 

Foxing – Draw Down The Moon

Лише цього тижня, завдяки плейлисту Сета з гурту Kiteflighter, вперше послухав цей інді / емо гурт з Сент-Луїса для свого телеграм каналу Spinach Hits, і от під час пошуку релізів для дайджесту дізнаюся, що у них як раз виходить новий реліз. Жарти всесвіту, так? На альбомі гурт саме розглядає цю найбільшу тему: Всесвіт. Якщо конкретніше, то "цей альбом стосується ідеї вашого космічного значення, – пояснює фронтмен Коннор Мерфі. – Те, як ви відчуваєте себе крихітною цяточкою у грандіозній схемі Всесвіту, це відчуття є у всіх. Ви можете загубитися, думаючи про те, наскільки ви маленькі. "Draw Down The Moon" досліджує, як наші зв'язки з людьми, місцями та ідеями є тим, що пов'язує нас із Всесвітом та реальністю".

spotify | apple music | youtube music

 

Lingua Ignota – Sinner Get Ready

Новий альбом від успішної виконавиці Lingua Ignota, яка своїм альбомом "Caligula" та численними колабораціями вписала себе в історію андеграундної музики. Класична фортепіанна музика, натхненна традиційною американською та християнською мелодикою, "гімни уцілілих", що допомагають перетворити свій травматичний досвід у джерело сили.

spotify | apple music | youtube music

 

Nas – King Disease II

Сиквел минулорічного альбому "King Disease" від легенди хіп-хопу. Нагадаю, що попередник цього релізу був схвально прийнятий критиками та фанатами й здобув Grammy. Цікаво, чи "King Disease II" підніме планку, як "Термінатор 2", чи буде невиразним, як "Основний Інстинкт 2"? На альбомі можна також почути Ms. Lauryn Hill, Eminem та EPMD, Charlie Wilson, Hit-Boy та інших, а Nas розповідає захопливі історії під крутий біт. Для мене це однозначна перемога.

spotify | apple music | youtube music

 

Ov Sulfur – Oblivion EP

Пам’ятаєте, був такий досить популярний та солідний деткор гурт Suffokate, де ще у вокаліста у вухах були величезні тунелі? Так от, на деякий час вокаліст Ricky Hoover зав’язав із музикою, наростив м’язи, зашив вуха, зробив татуювання на обличчі та працював барбером у Лас-Вегасі, та все ж таки без музики не зміг. Ov Sulfur – це почорнілий деткор, місцями з оркестровими вставками, і ось їхній дебютний EP на 6 треків. Врешті на фіти сюди залетів ще й вокаліст As I Lay Dying!

spotify | apple music | youtube music

 

Vacation – Existential Risks and Returns

Гурт Vacation з Цинциннаті, штат Огайо, грає power pop/fuzz punk з викрученою на повну реверберацією, або, як вони самі називають свій стиль, grit pop. Радимо ознайомитися.

spotify | apple music | youtube music

 

Vassago – Storm оf Satan

"Storm Of Satan" – другий повноформатний альбом шведського блек-дет-метал гурту Vassago. Vassago підходить до чорного смерть металу з жахливою, злісною інтенсивністю, що нагадує їхніх колег Impaled Nazarene та Nifelheim. Складається враження, що вони готують повномасштабну атаку войовничого звуку й зовсім не приховують свою схильність до огидного та злого – кожна пісня має в назві слово "Satan". Тому ми не рекомендуємо цю роботу для прослуховування щирим християнам та меру міста Тернопіль!

youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут. 

Neformat.com.ua ©