Weekly Digest 11-17 січня

Цього тижня реально багато цікавих релізів! Нові пісні від AFI, британське звучання від Sleaford Mods та shame, несподіваний подарунок від Gatecreeper, хардкор-панковий супергурт Terminal Bliss, цікаві поєднання важких жанрів від Gravehuffer та Molten, а також думовий хоррор-панк, скандинавський блек та ірландський дум старої школи у Weekly Digest.

AFI — Twisted Tongues / Escape Frem Los Angeles

Два нові сингли з майбутнього альбому від колишніх панк- та емо-героїв! Трохи нагадало електронний сайд-проєкт Дейві Хавока та Джейда Пуджета — Blaqk Audio, але загалом сингли ок, хоча, звичайно, "AFI вже не ті".

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Bhleg  Ödhin

Шведський black metal з елементами скандинавського фолку та диким ритуальним звучанням. Те, що треба для холодної темної пори року.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Bloody Hammers — Songs Of Unspeakable Terror

Дуо чоловіка та дружини Bloody Hammers з 2012-го грали приємний doom, сповнений любові до естетики фільмів жахів та готичного року. Цього разу альбом вийшов набагато більш хорор-панковим і це звучить бадьоро.

Bandcamp I Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Dread Sovereign  Alchemical Warfare

Dread Sovereign заснував у Дубліні, Ірландія, у 2013 році вокаліст гурту Primordial — Nemtheanga, щоб віддати шану брудному культу старого думу, блеку та важкого металу. Цього разу гурт вирішив додати в цю суміш трохи Venom та Motorhead, які ніколи не будуть зайвими.

Bandcamp I Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Emma Ruth Randle & Thou  The Helm Of Sorrow

Чотирьохпісенний ЕР-компаньйон до напрочуд вдалої спільної роботи Emma Ruth Randle та Thou "May Our Chambers Be Full", що побачила світ наприкінці жовтня 2020-го.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Gatecreeper — An Unexpected Reality

Аризонські флагмани old school death metal revival випустили несподіваний (назва така не даремно!) EP на хардкор лейблі Closed Cascet Activities. Реліз несподіваний не лише через те, що був виданий без жодної промо-кампанії у середу, а не у стандартну для релізів п'ятницю, що, однак, не завадило розпродати всі вініли на bandcamp-сторінці гурту менш ніж за добу, а ще й матеріалом — це сильно крастовий, місцями навіть powerviolence EP, з треками до 1:30, який закриває досить епічний 11-хвилинний думовий трек. Кажуть, шо музиканти надихалися культовим альбомом Black Flag "My War". Красені, шо тут сказати.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Gravehuffer — NecroEclosion

Дивний, цікавий і важкий альбом. Гурт надихався такими гуртами як Aus-Rotten, Napalm Death, Nausea, Morbid Angel, раннім Mastodon та Voivod (до речі, гітарне соло на треці "Sight to the Sky" виконав Dan 'Chewy' Mongrain з Voivod, а на треці "Smaller Than Death" — Curran Murphy (Annihilator, Nevermore). Вийшла дуже незвична суміш треш металу з крастом, грайндом та дез металом.

Bandcamp I Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Molten  Dystopian Syndrom

"Dystopian Syndrom" від Molten — це як слоєний пиріг, у якому основою є мелодійний heavy metal з красивими гітарними соло та епічним настроєм, а начинкою — важкий та брудний death/thrash metal. Дуже непоганий альбом.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Terminal Bliss — BRUTE ERR / ATA

Terminal Bliss — це хардкор панк гурт з Вірджинії від музикантів, які відомі за гуртами Pg. 99, City Of Caterpillar Darkest Hour і Iron Reagan. Натхненні такими гуртами як Born Against, Gauze and Void, не кажучи вже про Black Flag, Crass, Negative Aproach, Disrupt, Necros, Crossed Out та Disclose, Terminal Bliss провели свою першу репетицію 14 січня 2020 року. П'ять репетицій потому вони вже записували свій дебютний 10-хвилинний альбом з фронтменом Majority Rule Меттом Мічелом у кріслі інженера. Шумний політизований хардкор старої школи!

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

Sleaford Mods — Spare Ribs

Британський електропанк/хіп-хоп дует з Ноттінгему презентує свій шостий повноформатний альбом "Spare Ribs". "Подібно до того, як людське тіло все ще може вижити без повного набору ребер, ми всі є "запасними ребрами", збереженими для забезпечення капіталістичної системи, доступні запчастини", — пояснює назву альбому Джейсон Вілліамсон. Всі очікування Sleaford Mods виправдовують.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music

 

shame  Drunk Tank Pink

Відроджувачі постпанку з Південного Лондону, чий альбом 2018 року "Songs Of Praise" отримав дуже схвальні відгуки від публіки та музичних критиків і зробив shame гуртом, за яким варто слідкувати. Музиканти випустили другий студійний альбом, на якому відчувається любов до Talking Heads із дуже британським шармом.

Spotify I Apple Music I Deezer I Youtube Music  

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут.

Neformat.com.ua ©