TANK коментують треки українських виконавців

20 квітня до України з єдиним концертом вперше завітає культовий британський гурт TANK. Легендарний колектив вже майже 40 років тримає марку якісного хеві металу. Саме з ними їздили в перше європейське турне Metallica, Леммі був їхнім фанатом, а кавери на них виконують Sodom та Destruction!

У Києві TANK презентують новий альбом та зіграють свої найкращі хіти. Але ми також вирішили дізнатися, чого гурт очікує від київського виступу та що думає про творчість українських гуртів, з якими ділитиме сцену.

- На цей момент, це ваш перший і єдиний концерт в Україні. Які маєте очікування?

- Ми дуже раді, що приїдемо в Україну і відчуваємо себе привілейованими, що були запрошені приїхати та зіграти наш фірмовий британський Heavy Metal для метал-фанів з України. Ми знаємо, що це буде божевільний вечір і ми будемо грати пісні з усієї історії Tank. З нетерпінням чекаємо на зустріч із фанатами та розмови про метал під пивко. Приходьте та приєднайтеся до нас у суботу, 20 квітня, аби прожити цей вечір справжнього Heavy Metal!

- Що ви знаєте про українську метал-сцену? Чи можете назвати кілька цікавих гуртів, які вам подобаються або які ви знаєте?

- Ми не знаємо нічого про український метал, тому нам буде дуже цікаво розділити сцену та послухати три групи саппорту, які грають на шоу в суботу. Ми всі можемо вчитися один від одного і зробити цей вечір прекрасною згадкою.

- Послухайте, будь ласка, ці три українські гурти та напишіть свої думки чи асоціації щодо їхніх пісень?

Цей гурт має чудове розуміння мелодії й, очевидно, вони дуже талановиті музиканти. Вони нагадують мені Dragonforce. Оригінальний вокаліст Dragonforce "ZP Theart" був учасником TANK у 2015 році, коли ми записали наш альбом "Valley of Tears". Йому б сподобалися Sunrise.

У цих хлопців є справді круті гітарні рифи та відмінний звук. У них є вайб 80-х років, і я знаю, що вони надеруть усім зад в суботу вночі!

Тут багато енергії та цікаві музичні аранжування. Відчувається певний вплив ранніх Iron Maiden, а це завжди добре!

Я дуже вражений цими трьома гуртами, і чудово отримати уявлення про те, що відбувається на українській метал-сцені. Це буде фантастичне шоу в суботу вночі з різними стилями металу, щоб кожен headbanger був щасливим!

***

Концерт відбудеться 20 квітня у київському Volume Club. Квитки можна придбати онлайн

Neformat.com.ua ©