ТОП-5 black metal релізів 2019 року від Юрія Казаряна (White Ward)

Продовжуємо серію тематичних топів вітчизняних музикантів і сьогодні улюбленими блек метал релізами за 2019 рік з нами поділиться гітарист одеського колективу White Ward Юрій Казарян

Як завжди, спочатку я зазначу, що це не більше і не менше, ніж просто релізи, які найбільше зачепили особисто мене цього року, що ніяк не робить їх кращими за багато інших крутих релізів.

Vanum — Ageless Fire (USA)

Доволі простий, але дуже атмосферний та мелодійний блек-метал. Наразі це один з моїх найулюбленіших американських гуртів. Вони зачепили мене ще з дебютного альбому. У проєкті також беруть участь чуваки з таких відомих банд як Fell Voices, Yellow Eyes та Ash Borer.

 

Misþyrming — Algleymi (Iceland)

Знову ж, нічого складного та експериментального, просто дуже потужна енергетика та атмосфера від чуваків з Ісландії. Дуже чекаю на їхній приїзд до Києва у березні.

 

Véhémence — Par le Sang Vers (France)

Супер мелодійний і швидкий середньовічний блек-метал з Франції. Місцями нагадує Peste Noire середнього періоду, але крутіше. Вперше слухав цей реліз, коли у турі з WW їхали зі Швейцарії до Франції й альпійські пейзажі робили прослуховування ще більш захоплюючим.

 

Deathspell Omega — The Furnaces of Palingenesi (France)

Тут багато казати не бачу сенсу. Ще один крутий альбом від Омеги, який через назву підняв багато шуму, але дуже змістовне та цікаве інтерв’ю (перше за 15 років!) поставило все на свої місця.

 

Woe — A Violent Dread (USA)

Не альбом, а сингл. Але тільки один цей трек я слухав більше разів, ніж багато інших альбомів, у цілому, тому я і вніс його у топ. Woe — це ще одна дуже крута банда зі США, яку я люблю за круті, мелодійні та чіпкі рифи.

 

Інші статті серії тут: https://www.neformat.com.ua/rubrika/top-5-inozemnih-reliziv-2019

Neformat.com.ua ©