XX.XX висловили свої сьогоднішні думки мініальбомом

Наприкінці березня альтернативний гурт XX.XX видав ЕР під назвою "III", матеріал для якого створювався в різному складі та в різні роки.

"Написання пісень українською було важливим критерієм та, свого роду, викликом, оскільки раніше я ніколи цього не робив. Ми не планували випускати ЕР в такий час, але це мінімум, який ми можемо зробити як гурт. Ми сподіваємось та дуже хочемо вірити, що наші мелодії хоч комусь сьогодні допоможуть", – розповідає Марик, учасник гурту, Неформату.

Мініальбом був записаний в кінці минулого року на житомирській студії Е-Nota. За запис відповідав звукорежисер на прізвисько Гога.

Всі гроші, зароблені цим релізом на Bandcamp, гурт планує передати до фонду "Повернись живим".

"На превеликий жаль, ми переживаємо тяжкі роки: пандемія, криза, війна…ніколи не міг навіть уявити що це буде коїтись в нашому віці, та й взагалі. Цей альбом про надію, про те що кожен день ми очікуємо чогось кращого, про той спокій, якого багатьом так не вистачає."

На обкладинці альбому сфотографована подруга музикантів, чиє зображення, на їхню думку, гармоніює з релізом.

В планах гурту зараз видати ще один мініальбом, який вони написали взимку 21 року – це буде їхній останній російськомовний доробок. Але поки що є сподівання видати його вже після нашої перемоги у війні!

ХХ.ХХ (двадцять.двадцять) – житомирський рок-гурт, який зібрався в кінці листопада 2019 року й грає музику на межі різних течій. З тих пір виконавці встигли видати кілька синглів та два мініальбоми.

ХХ.ХХ в мережі:

www.facebook.com/xx.xxband
www.instagram.com/xx.xxband/

Фото обкладинки – надали виконавці